betaine-hcl-plus-pesine-v-caps-60-debabetaine-hcl
  • betaine-hcl-plus-pesine-v-caps-60-debabetaine-hcl

Betaine Hcl plus Pesine V-caps 60 Deba

Betaine Hcl plus Pesine V-caps 60 Deba

€ 19,89
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

Betaïne HCI (van rode bieten) 400 mgPepsine (1:3000 NF) 100 mg

Gebruik

1 capsule juist voor iedere maaltijd, of zoals voorgeschreven. Opm: niet gebruiken bij maagzweren! Uitgebreide documentatie op aanvraag.

Omschrijving

Bij een overconsumptie van vetten, koolhydraten en stress neemt de concentratie HCL in het maagzuur echter af. Omwille van deze reden kunnen de vetten en koolhydraten in de maag niet optimaal afgebroken worden wat leidt tot spijsverteringsstoornissen. Pepsine is een proteïnase dat de eiwitten afbreekt zodat deze kunnen verteerd worden. Betaïne HCL kan gebruikt worden bij mensen met te weinig maagzuurproductie. Dit preparaat mag niet gebruikt worden bij personen met maagzweren.

Eigenschappen

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Betaine Hcl + Pesine V-caps 60 Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
MC2010129A


Nog 16 andere producten in deze categorie