Nieuwste producten

Nieuwste producten

ORAL B PRO 700 SENSIBLE...
€ 53,99 -10% € 59,99
EUCERIN ANTI-PIGMENT...
€ 26,10 -10% € 29,00
HARTMANN BLOEDDRUKMETER...
€ 98,10 -10% € 109,00
Curcufen Licaps 40
€ 22,46 -10% € 24,95
Aderma Exomega Control...
€ 16,11 -10% € 17,90

Productenlijst per merk Elusanes

 • Elusanes Artisjok Pot Gel 60,Elusanes Artisjok Pot

  Elusanes Artisjok Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes artisjok is een voedingssupplementop basis van artisjokextract.Artisjokextract helpt de spijsverteringen zorgt voor een gezonde lever.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS:(voor 2 capsules)Artisjok (Cynara scolymus L.) droog blad extract van 400 mg- gelatine- antiklontermiddel: magnesiumstearaat- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Boldo Complex Blister Gel 20,Elusanes Bol

  Elusanes Boldo Complex Blister Gel 20

  € 9,81 -10% € 10,90
  Elusanes boldo complex is een voedingssupplement op basis van artisjok,boldo en duivenkervel. De artisjok-en boldo-plantextracten dragen bij tot een gezonde spijsvertering.INGREDIËNTEN PER CAPSULE:Artisjok (Cynara scolymus) droog extract van bladeren 150 mg (29%)- gelatine- boldo (Boldo Peumus) droog extract van bladeren 75 mg (15%)- duivenkervel (Fumaria officinalis) droog extract van het bovengrondse deel 75 mg (15%)-vulstof: cellulose- antiklontermiddel: colloïdaal silicium [nano]- vulstof: lactose- antiklontermiddel: magnesiumstearaat- kleurstoffen: titaandioxide, geel ijzeroxide.
 • Elusanes Fenugriek Gel 30,Elusanes Fenugriek Gel 3

  Elusanes Fenugriek Gel 30

  € 9,81 -10% € 10,90
  Elusanes fenegriek is een voedingssupplementop basis van fenegriek.Fenegriek ondersteunt de eetlust.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 500 mg fenegriek per dag) met een groot glas water.Gebruik door zwangere vrouwen is niet aanbevolen.Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Fenegriek (zaadpoeder van Trigonella foenum-graecum L.) : 500 mg- gelatine- kleurstof:titaandioxide. Kan gluten bevatten.
 • Elusanes Ginkgo Blister Gel 60,Elusanes Ginkgo Bli

  Elusanes Ginkgo Blister Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Bevordert de bloedsomloopHelpt om een goed geheugen te bewaren.Elusanes ginkgo is een voedingssupplement op basis van de ginkgoplant. Ginkgo-extract ondersteunt de cognitievefunctie (geheugen en concentratie).GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg ginkgo-extract per dag) met een groot glas water. Enkel voor volwassenen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER CAPSULE:Ginkgo biloba (Ginkgo biloba L.)droog extract van de bladeren 200 mg- gelatine- antiklontermiddel:magnesiumstearaat-Kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Ginseng Pot Gel 60,Elusanes Ginseng Pot G

  Elusanes Ginseng Pot Gel 60

  € 21,75 -5% € 22,90
  Elusanes ginseng is een voedingssupplementop basis van de ginsengplant. Ginseng helpt u uw vitaliteit te behouden.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg ginsengextract per dag) met een groot glas water. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Ginseng (Panax ginseng C.A Meyer) droogwortelextract 400 mg - vulstof :lactose- gelatine- antiklontermiddelen: talk,magnesiumstearaat, colloïdaal silicium[nano]- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Guarana Pot Gel 60,Elusanes Guarana Pot G

  Elusanes Guarana Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  \&quotElusanes guarana is een voedingssupplement op basis van guaranazaden. Guaranazaad staat bekend om zijn stimulerende werking en bevat van nature cafeïne.Oraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s middags (ofwel 400 mg guaranaextract per dag) met een groot glas water.Bevat 18 mg cafeïne per capsule. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Niet aanbevolen bij zwangerschap of borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag. INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Guarana (Paullinia cupana Kunth) droogextract van de granen 400 mg- Gelatine-vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat, colloïdaal silicium [nano] -Kleurstof: titaandioxide.Cafeïnegehalte: min. 36 mg voor 2 capsules.
 • Elusanes Harpagesic Pot Caps 60,Elusanes Harpagesi

  Elusanes Harpagesic Pot Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Gewrichtsschade is gerelateerd aan de leeftijd, maar ook aan de levensstijl. Daarom lijden we eraan op steeds jongere leeftijd. Harpagophyton helpt om de crisissen met succes te verlichten en bij het beheer op lange termijn van pijnlijke episoden. Een bijzonder interessant alternatief voor diegenen die synthetische anti-inflammatoire middelen niet goed verdragen.Elusanes harpagesic is een voedingssupplementop basis van de duivelsklauwplant.Duivelsklauwextract zorgt voor het behoud van soepele gewrichten.GEBRUIKSADVIESVoor volwassenen2 capsules per dag (1 \'s morgens en 1 \'s avonds) met een glas water. Kuur van één maand. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Gebruik bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven: op medisch advies. INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Harpagophyton (Harpagophytum procumbens(Burch.) DC) droog wortel extract 400 mg-gelatine- vulstof: lactose- antiklontermiddelen:talk, magnesiumstearaat,colloïdaal silicium [nano]- kleurstof:titaandioxide.
 • Elusanes Hop Pot Gel 60,Elusanes Hop Pot Gel 60

  Elusanes Hop Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes hop is een voedingssupplementop basis van de hopplant.Hop-extract heeft een ontspannende werking en biedt daardoor een goede nachtrust. Hethelpt vrouwen omgaan met de tekens die gepaardgaan met de menopauze.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg hopextract per dag) met een groot glas water.Alleen voor volwassen vrouwen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Hop (Humulus lupulus L.) droogextract van vrouwelijke bloeiwijzen 400 mg-gelatine- vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat,colloïdaal silicium [nano]- kleurstof: titaandioxidetitaandioxide.
 • elusanes-levertraan-pot-caps-60

  Elusanes Levertraan Pot Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes levertraan is een voedingssupplement dat meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3-reek en vitamine A en D bevat. Vitamine D zorgt voor het behoud van de botmassa en voor een harmonische groei bij het kind.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 550 mg levertraan per dag) met een groot glas water.Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag\&quotINGREDIËNTEN (voor 2 capsules):Levertraan 550 mg- gelatine-verstevigingsmiddel: glycerine- vitamines: vitamine Apalmitaat, vitamine D.Gehalte aan vitamine A: 412 ?g (51% van de RH*)Gehalte aan vitamine D: 3,4 ?g (69% van de RH*)*RH: referentie hoeveelheidKan sporen van soja, noten en sulfieten bevatten.
 • Elusanes Look Pot Gel 60,Elusanes Look Pot Gel 60

  Elusanes Look Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Draagt bij aan gezonde bloedvaten en een normaal cholesterolgehalte.EIGENSCHAPPENElusanes look is een voedingssupplementop basis van knoflookextract. Knoflook zorgtvoor gezonde bloedvaten en een normaal cholesterolgehalte.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 300 mg knoflookextract per dag) met een groot glas water. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dagINGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules):Knoflook (Allium sativum L.) 300 mg droog extract van de bollen- gelatine- vulmiddel: microkristallijne cellulose- antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide [nano]- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Mariadistel Pot Gel 60,Elusanes Mariadist

  Elusanes Mariadistel Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes mariadistel is een voedingssupplement op basis van de mariadistelplant die zorgt voor een gezonde lever.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 160 mg droog mariadistelextract per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn.) droog extract van de rijpe vruchten 160 mg- vulstof: mannitol- gelatine- antiklontermiddel: talk, magnesiumstearaat, colloïdaal silicium [nano]- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Olijfblad Pot Gel 60,Elusanes Olijfblad P

  Elusanes Olijfblad Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes olijfboom is een voedingssupplementop basis van olijfbladeren. Deze dragen bij tothet behoud van een normale bloeddruk.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 832 mg olijfolie extract per dag) met een groot glas water. Enkel voor volwassenen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Olijfboom (Olea europaea L.) droog extract van de bladeren832 mg- gelatine- antiklontermiddelen: aardappelzetmeel,magnesiumstearaat,colloïdaal silicium [nano]- kleurstof:titaandioxide.
 • Elusanes Omegaterol Fort Blister Caps 45,Elusanes

  Elusanes Omegaterol Fort Blister Caps 45

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes omegaterol fort is een voedingssupplementop basis van visolie.Visolieën zijn rijk aan essentiële vetzuren (EPA en DHA).EPA en DHA dragen bij tot een normale hartfunctie.NGREDIËNTEN PER CAPSULE:Visolie 700 mg- gelatine-verstevigingsmiddel: glycerine- vitamine E3 mg (25% RH - referentie hoeveelheid).Eicosapentaeenzuur (EPA): ? 30%Docosahexaeenzuur (DHA): ? 20%
 • Elusanes Passiebloem Nf Caps 60,Elusanes Passieblo

  Elusanes Passiebloem Nf Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes passiebloem is een voedingssupplementop basis van de passiebloemplant diezorgt voor een goede nachtrust.Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding.Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag advies aan uw apotheker. Indien de symptomen aanhouden, raadpleeg uw arts. INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Passiebloem (Passiflora incarnata L.) droog extractvan de bovengrondse delen 400 mg-gelatine- vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat,colloïdaal silicium [nano]- kleurstof: titaandioxidetitaandioxide.
 • Elusanes Phytofibre Pot Gel 60,Elusanes Phytofibre

  Elusanes Phytofibre Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes phytofibre is een voedingssupplementop basis van de ispaghulplant. Dezevezels helpen bij de goede werkingvan de darmen.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 3 capsules)Ispaghul (Plantago ovata) poeder van het integumentvan het zaad 1,17 g- gelatine- kleurstoftitaandioxide.
 • Elusanes Plantaardige Kool Softgels 60,Elusanes Pl

  Elusanes Plantaardige Kool Softgels 60

  € 16,05 -5% € 16,90
  Elusanes plantaardige kool is een voedingssupplementdat actieve kool van plantaardigeoorsprong bevat.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en\' s avonds (ofwel 280 mg plantaardige kool per dag) met een groot glas water, weg van een eventuele inname van een geneesmiddelBuiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules):Vulstof: zonnebloemolie- plantaardige kool 280 mg- gelatine- verstevigingsmiddel: glycerine- kleurstof: zwart ijzeroxide- verdikkingsmiddel: bijenwas.
 • Elusanes Policosterol Gel 30,Elusanes Policosterol

  Elusanes Policosterol Gel 30

  € 20,61 -10% € 22,90
  Elusanes policosterol is eenvoedingssupplementop basis van policosanol, afkomstigvan het wasachtige materiaal van suikerriet, en het co-enzymQ10.NGREDIËNTEN PER CAPSULE:Policosanol (suikerrietwasextract ? Saccharumofficinale) 20 mg-Co-enzym Q10 (ubiquinon)30 mg- vulstof:lactose- antiklontermiddelen:colloïdaal silicium, magnesiumstearaat- capsule: gelatine-kleurstof: titaandioxide,geel ijzeroxide.
 • Elusanes Pompoenpitten Caps 60,Elusanes Pompoenpit

  Elusanes Pompoenpitten Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes pompoenpitten is een voedingssupplementop basis van pompoenpit-olie die zorgt voor urinecomfortbij de man.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens, \'s middags en \'s avonds (ofwel 1,5 g pompoenpitten per dag) met een groot glas water. Enkel voor volwassenen.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 3 capsules):pompoenpittenolie (Cucurbita pepoL.) 1,5 g- gelatine- verstevigingsmiddel: glycerine.
 • Elusanes Rammenas Pot Gel 60,Elusanes Rammenas Pot

  Elusanes Rammenas Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes rammenas is een voedingssupplementdat een concentraat van rammenaswortels bevat.VoedingssupplementBevat een geconcentreerd extract van rammenaswortel.Rammenas is een gewaardeerde plant uit de moestuin die een grote wortel met wit vlees en een sterke, pittige smaak biedt.De wortel bevat vitamines, mineralen en vooral zwavelverbindingen, de glucosinolaten.Rammenas wordt traditioneel bij elke seizoenswisseling geapprecieerd voor zijn detoxificerend effect, maar ook na te veel te hebben gegeten, om een gemakkelijke spijsvertering te bevorderen.Gesneden in dunne schijfjes en vergezeld van gezouten boter is het een origineel voorgerecht dat de eetlust stimuleert.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg extract van rammenaswortel per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Rammenas (Raphanus sativus L. var. nigerJ.Kern) droog wortel extract 400 mg- gelatine-vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat,silicium [nano]- kleurstof: titaandioxidetitaandioxide.
 • Elusanes Rhodiola Caps 30,Elusanes Rhodiola Caps 3

  Elusanes Rhodiola Caps 30

  € 9,81 -10% € 10,90
  Elusanes rozewortel is een voedingssupplementop basis van de wortel van de rozewortel. Rozeworteldraagt bij tot een optimale mentale en cognitieve activiteiten helpt bestand te zijn tegen tijdelijke stress.GEBRUIKSADVIESvanaf de leeftijd van 18 jaarOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s middags (ofwel 360 mg droog rozewortelextract per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dagINGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Rozewortel (Rhodiola rosea L.) droog wortelextract360 mg- gelatine- antiklontermiddelen: magnesiumstearaat,watervrij colloïdaal silicium [nano]- kleurstof:titaandioxide.
 • Elusanes Salie Pot Gel 60,Elusanes Salie Pot Gel 6

  Elusanes Salie Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes salie is een voedingssupplementop basis van de bladeren van de salieplant.Salie draagt bij tot het welzijn van de vrouwtijdens de menstruatie en helpt de spijsvertering te ondersteunen. INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Salie (Salvia officinalis L.) droog extract van de bladeren 400 mg- gelatine- vulstof:lactose- antiklontermiddelen: colloïdaal silicium [nano], magnesiumstearaat, talk- kleurstoffen:titaandioxide, geel ijzeroxide.
 • Elusanes Teunisbloemolie Blister Caps 30,Elusanes

  Elusanes Teunisbloemolie Blister Caps 30

  € 9,81 -10% € 10,90
  Elusanes teunisbloemolieis een voedingssupplementop basis vanteunisbloemolie. Teunisbloemolieneemt deel aan het behoud van een optimaal welzijn tijdens de regels en draagt bij aande soepelheid en elasticiteit van de huid.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 2 tot 3 capsules per dag (ofwel maximaal 1,5 g teunisbloemolie per dag), met een groot glas water.Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag. INGREDIËNTEN PER CAPSULE:Teunisbloemolie (Oenotherabiennis L.) 500 mg- gelatine-verstevigingsmiddel: glycerine.
 • Elusanes Zonnehoed Nf Caps 60,Elusanes Zonnehoed N
 • Elusanes Zwarte Aalbes Blad Pot Caps 60,Elusanes Z

  Elusanes Zwarte Aalbes Blad Pot Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes zwarte-aalbesblad is een voedingssupplementop basis van extract van zwarte-bessenbladeren. Extract van zwarte-bessenbladerenzorgt voor het behoud van soepele gewrichten.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg zwarte-bessenextract per dag) met een groot glas water.Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Zwarte bessen (Ribes nigrum) droog blad extract van 400 mg- gelatine- antiklontermiddel: magnesiumstearaat- kleurstof: titaniumdioxide.