Nieuwste producten

Nieuwste producten

SORIA COMPOSOR 30 LYTHRUM...
€ 22,46 -10% € 24,95

Productenlijst per merk Elusanes

 • Elusanes Artisjok Pot Gel 60,Elusanes Artisjok Pot

  Elusanes Artisjok Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes artisjok is een voedingssupplementop basis van artisjokextract.Artisjokextract helpt de spijsverteringen zorgt voor een gezonde lever.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS:(voor 2 capsules)Artisjok (Cynara scolymus L.) droog blad extract van 400 mg- gelatine- antiklontermiddel: magnesiumstearaat- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Guarana Pot Gel 60,Elusanes Guarana Pot G

  Elusanes Guarana Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  \&quotElusanes guarana is een voedingssupplement op basis van guaranazaden. Guaranazaad staat bekend om zijn stimulerende werking en bevat van nature cafeïne.Oraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s middags (ofwel 400 mg guaranaextract per dag) met een groot glas water.Bevat 18 mg cafeïne per capsule. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Niet aanbevolen bij zwangerschap of borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag. INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Guarana (Paullinia cupana Kunth) droogextract van de granen 400 mg- Gelatine-vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat, colloïdaal silicium [nano] -Kleurstof: titaandioxide.Cafeïnegehalte: min. 36 mg voor 2 capsules.
 • Elusanes Harpagesic Pot Caps 60,Elusanes Harpagesi

  Elusanes Harpagesic Pot Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Gewrichtsschade is gerelateerd aan de leeftijd, maar ook aan de levensstijl. Daarom lijden we eraan op steeds jongere leeftijd. Harpagophyton helpt om de crisissen met succes te verlichten en bij het beheer op lange termijn van pijnlijke episoden. Een bijzonder interessant alternatief voor diegenen die synthetische anti-inflammatoire middelen niet goed verdragen.Elusanes harpagesic is een voedingssupplementop basis van de duivelsklauwplant.Duivelsklauwextract zorgt voor het behoud van soepele gewrichten.GEBRUIKSADVIESVoor volwassenen2 capsules per dag (1 \'s morgens en 1 \'s avonds) met een glas water. Kuur van één maand. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Gebruik bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven: op medisch advies. INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Harpagophyton (Harpagophytum procumbens(Burch.) DC) droog wortel extract 400 mg-gelatine- vulstof: lactose- antiklontermiddelen:talk, magnesiumstearaat,colloïdaal silicium [nano]- kleurstof:titaandioxide.
 • Elusanes Look Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Draagt bij aan gezonde bloedvaten en een normaal cholesterolgehalte.EIGENSCHAPPENElusanes look is een voedingssupplementop basis van knoflookextract. Knoflook zorgtvoor gezonde bloedvaten en een normaal cholesterolgehalte.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 300 mg knoflookextract per dag) met een groot glas water. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dagINGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules):Knoflook (Allium sativum L.) 300 mg droog extract van de bollen- gelatine- vulmiddel: microkristallijne cellulose- antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide [nano]- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Mariadistel Pot Gel 60,Elusanes Mariadist

  Elusanes Mariadistel Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes mariadistel is een voedingssupplement op basis van de mariadistelplant die zorgt voor een gezonde lever.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 160 mg droog mariadistelextract per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn.) droog extract van de rijpe vruchten 160 mg- vulstof: mannitol- gelatine- antiklontermiddel: talk, magnesiumstearaat, colloïdaal silicium [nano]- kleurstof: titaandioxide.
 • Elusanes Olijfblad Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes olijfboom is een voedingssupplementop basis van olijfbladeren. Deze dragen bij tothet behoud van een normale bloeddruk.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 832 mg olijfolie extract per dag) met een groot glas water. Enkel voor volwassenen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Olijfboom (Olea europaea L.) droog extract van de bladeren832 mg- gelatine- antiklontermiddelen: aardappelzetmeel,magnesiumstearaat,colloïdaal silicium [nano]- kleurstof:titaandioxide.
 • Elusanes Omegaterol Fort Blister Caps 45

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes omegaterol fort is een voedingssupplementop basis van visolie.Visolieën zijn rijk aan essentiële vetzuren (EPA en DHA).EPA en DHA dragen bij tot een normale hartfunctie.NGREDIËNTEN PER CAPSULE:Visolie 700 mg- gelatine-verstevigingsmiddel: glycerine- vitamine E3 mg (25% RH - referentie hoeveelheid).Eicosapentaeenzuur (EPA): ? 30%Docosahexaeenzuur (DHA): ? 20%
 • Elusanes Plantaardige Kool Softgels 60

  € 16,05 -5% € 16,90
  Elusanes plantaardige kool is een voedingssupplementdat actieve kool van plantaardigeoorsprong bevat.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en\' s avonds (ofwel 280 mg plantaardige kool per dag) met een groot glas water, weg van een eventuele inname van een geneesmiddelBuiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules):Vulstof: zonnebloemolie- plantaardige kool 280 mg- gelatine- verstevigingsmiddel: glycerine- kleurstof: zwart ijzeroxide- verdikkingsmiddel: bijenwas.
 • Elusanes Pompoenpitten Caps 60,Elusanes Pompoenpit

  Elusanes Pompoenpitten Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes pompoenpitten is een voedingssupplementop basis van pompoenpit-olie die zorgt voor urinecomfortbij de man.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens, \'s middags en \'s avonds (ofwel 1,5 g pompoenpitten per dag) met een groot glas water. Enkel voor volwassenen.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 3 capsules):pompoenpittenolie (Cucurbita pepoL.) 1,5 g- gelatine- verstevigingsmiddel: glycerine.
 • Elusanes Rammenas Pot Gel 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes rammenas is een voedingssupplementdat een concentraat van rammenaswortels bevat.VoedingssupplementBevat een geconcentreerd extract van rammenaswortel.Rammenas is een gewaardeerde plant uit de moestuin die een grote wortel met wit vlees en een sterke, pittige smaak biedt.De wortel bevat vitamines, mineralen en vooral zwavelverbindingen, de glucosinolaten.Rammenas wordt traditioneel bij elke seizoenswisseling geapprecieerd voor zijn detoxificerend effect, maar ook na te veel te hebben gegeten, om een gemakkelijke spijsvertering te bevorderen.Gesneden in dunne schijfjes en vergezeld van gezouten boter is het een origineel voorgerecht dat de eetlust stimuleert.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg extract van rammenaswortel per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Rammenas (Raphanus sativus L. var. nigerJ.Kern) droog wortel extract 400 mg- gelatine-vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat,silicium [nano]- kleurstof: titaandioxidetitaandioxide.
 • Elusanes Rhodiola Caps 30

  € 9,81 -10% € 10,90
  Elusanes rozewortel is een voedingssupplementop basis van de wortel van de rozewortel. Rozeworteldraagt bij tot een optimale mentale en cognitieve activiteiten helpt bestand te zijn tegen tijdelijke stress.GEBRUIKSADVIESvanaf de leeftijd van 18 jaarOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s middags (ofwel 360 mg droog rozewortelextract per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dagINGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Rozewortel (Rhodiola rosea L.) droog wortelextract360 mg- gelatine- antiklontermiddelen: magnesiumstearaat,watervrij colloïdaal silicium [nano]- kleurstof:titaandioxide.
 • Elusanes Zonnehoed Nf Caps 60,Elusanes Zonnehoed N
 • Elusanes Zwarte Aalbes Blad Pot Caps 60

  € 15,21 -10% € 16,90
  Elusanes zwarte-aalbesblad is een voedingssupplementop basis van extract van zwarte-bessenbladeren. Extract van zwarte-bessenbladerenzorgt voor het behoud van soepele gewrichten.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik. 1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg zwarte-bessenextract per dag) met een groot glas water.Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Zwarte bessen (Ribes nigrum) droog blad extract van 400 mg- gelatine- antiklontermiddel: magnesiumstearaat- kleurstof: titaniumdioxide.