Nieuwste producten

Nieuwste producten

Contactloze thermometer
€ 95,00 -10% € 105,55
Herbruikbare mondmaskers
€ 9,95 -10% € 11,05

Productenlijst per merk Elusanes

 • Elusanes Artisjok Pot Gel 60,Elusanes Artisjok Pot

  Elusanes Artisjok Pot Gel 60

  € 15,20 -10% € 16,89
  Elusanes artisjok is een voedingssupplementop basis van artisjokextract.Artisjokextract helpt de spijsverteringen zorgt voor een gezonde lever.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl.Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS:(voor 2 capsules)Artisjok (Cynara scolymus L.) droog blad extract van 400 mg- gelatine- antiklontermiddel: magnesiumstearaat- kleurstof: titaandioxide.
 • elusanes-olijfboom-60-caps-nm

  Elusanes Olijfboom Caps 60

  € 15,20 -10% € 16,89
 • Elusanes Omegaterol Fort Blister Caps 45

  € 15,20 -10% € 16,89
  Elusanes omegaterol fort is een voedingssupplementop basis van visolie.Visolieën zijn rijk aan essentiële vetzuren (EPA en DHA).EPA en DHA dragen bij tot een normale hartfunctie.NGREDIËNTEN PER CAPSULE:Visolie 700 mg- gelatine-verstevigingsmiddel: glycerine- vitamine E3 mg (25% RH - referentie hoeveelheid).Eicosapentaeenzuur (EPA): ? 30%Docosahexaeenzuur (DHA): ? 20%
 • Elusanes Plantaardige Kool Softgels 60

  € 16,04 -5% € 16,89
  Elusanes plantaardige kool is een voedingssupplementdat actieve kool van plantaardigeoorsprong bevat.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en\' s avonds (ofwel 280 mg plantaardige kool per dag) met een groot glas water, weg van een eventuele inname van een geneesmiddelBuiten het bereik van jonge kinderen houden.Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg een zorgprofessional.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag.INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules):Vulstof: zonnebloemolie- plantaardige kool 280 mg- gelatine- verstevigingsmiddel: glycerine- kleurstof: zwart ijzeroxide- verdikkingsmiddel: bijenwas.
 • Elusanes Pompoenpitten Caps 60,Elusanes Pompoenpit

  Elusanes Pompoenpitten Caps 60

  € 15,20 -10% € 16,89
  Elusanes pompoenpitten is een voedingssupplementop basis van pompoenpit-olie die zorgt voor urinecomfortbij de man.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens, \'s middags en \'s avonds (ofwel 1,5 g pompoenpitten per dag) met een groot glas water. Enkel voor volwassenen.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 3 capsules):pompoenpittenolie (Cucurbita pepoL.) 1,5 g- gelatine- verstevigingsmiddel: glycerine.
 • Elusanes Rammenas Pot Gel 60

  € 15,20 -10% € 16,89
  Elusanes rammenas is een voedingssupplementdat een concentraat van rammenaswortels bevat.VoedingssupplementBevat een geconcentreerd extract van rammenaswortel.Rammenas is een gewaardeerde plant uit de moestuin die een grote wortel met wit vlees en een sterke, pittige smaak biedt.De wortel bevat vitamines, mineralen en vooral zwavelverbindingen, de glucosinolaten.Rammenas wordt traditioneel bij elke seizoenswisseling geapprecieerd voor zijn detoxificerend effect, maar ook na te veel te hebben gegeten, om een gemakkelijke spijsvertering te bevorderen.Gesneden in dunne schijfjes en vergezeld van gezouten boter is het een origineel voorgerecht dat de eetlust stimuleert.GEBRUIKSADVIESOraal gebruik.1 capsule \'s morgens en \'s avonds (ofwel 400 mg extract van rammenaswortel per dag) met een groot glas water.Enkel voor volwassenen. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding.Dit voedingssupplement moet worden genomen in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl. Respecteer de aanbevolen dagelijkse dosis.Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS(voor 2 capsules)Rammenas (Raphanus sativus L. var. nigerJ.Kern) droog wortel extract 400 mg- gelatine-vulstof: lactose- antiklontermiddelen:magnesiumstearaat,silicium [nano]- kleurstof: titaandioxidetitaandioxide.
 • Elusanes Zonnehoed Nf Caps 60,Elusanes Zonnehoed N