Nieuwste producten

Nieuwste producten

Nieuwe producten

  • Caudalie Zonnewater met Zeer Hoge Bescherming SPF50+ Vinosun Protect

    € 18,90

    Het Zonnewater met zeer hoge bescherming SPF50+ beschermt effectief het gezichtt, het lichaam en het haar tegen uva/-uvb-stralen en heeft een antioxiderende werking op de meest gevoelige huidtypen. De onzichtbare half-water/half-olie textuur trekt snel in zonder een vette film na te laten en hult de huid in een zacht zomers parfum. Een schone, oceaanvriendelijke formule voor de hele familie!

    Het Zonnewater met Zeer Hoge Bescherming SPF50+ aanbrengen voor elke blootstelling aan de zon. Schudden voor gebruik om de bifase-formule te mengen en de zonnefilters te laten samensmelten om een SPF 50+ bescherming te verkrijgen. Royaal verstuiven op het gelaat en het lichaam. Oogcontour vermijden.

    Onze zonnebrandproducten bevatten filters die sterke bescherming bieden tegen UVA-stralen, en om die reden vlekken kunnen maken op kleding. Je kunt je zonbescherming het best laten intrekken voordat je je aankleedt en in het geval van een vlek een ontvettend vlekkenverwijderingsmiddel gebruiken voordat je het kledingstuk op lage temperatuur in de wasmachine stopt.