Nieuwste producten

Nieuwste producten

BIOTICS RHODIOLA COMPLEX 60...
€ 29,71 -10% € 33,01
DUCRAY KERTYOL PSO...
€ 14,31 -10% € 15,90
CALCIUM-D FORTE EG Citroen...
€ 29,36 -10% € 32,63
DUCRAY KERTYOL PSO SHAMPOO...
€ 13,05 -10% € 14,50

Manuele tandenborstels

 • Vitis Gingival Tandenborstel 1 2872,Vitis Gingival

  Vitis Gingival Tandenborstel 1 2872

  € 4,32 -10% € 4,80
  Effectief tandenpoetsen bij gevoelig en/of ontstoken tandvlees
 • Elmex Anti Caries Medium Tandenborstel

  ELMEX® ANTI-CARIES TANDENBORSTEL

  € 3,77 -10% € 4,19
  ELMEX® ANTI-CARIES tandenborstel met X-haren voor een grondige reniging zelfs tot in de interdentale ruimtes
 • Gum Kids Tandenb 3-6j 901,Gum Kids Tandenb 3-6j 90
 • elgydium-tandenb-diffusion-hard

  Elgydium Tandenb Diffusion Hard

  € 4,45 -10% € 4,95
  RELEASE beschikt over een innovatieve technologie (Anchor Free Tufting: implantatie zonder clip) die een totale vrijheid voor de configuratie van de haartjes biedt, en tegelijkertijd een perfecte afronding verzekert om de tanden en het tandvlees te respecteren. Werkelijk maatwerk voor uw mond voor het volledig en grondig poetsen, zelfs in ontoegankelijke zones.Driemaal per dag na de maaltijd de tanden poetsen met een tandpasta ontworpen voor bescherming tegen cariës, zoals ELGYDIUM bescherming tegen cariës.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM bescherming tegen cariës te gebruiken.Aan de achterkant van de kop bevindt zich een tongschraper.Unieke configuratie van de haartjes om volledig en grondig de tanden te poetsen.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.\&quot
 • Elgydium Tandenb Classic Hard

  € 4,45 -10% € 4,95
  Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.Elgydium tandenborstels hebben een ergonomische steel en harde haartjes.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM antiplak te gebruiken\&quot \&quotDe tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • elgydium-tandenb-classic-soepelelgydium-tandenb-c

  Elgydium Tandenb Classic Soepel

  € 4,45 -10% € 4,95
  Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.Elgydium tandenborstels hebben een ergonomische steel en fijne haartjes.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM antiplak te gebruikenDe tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • Gum Junior Tandenb 7-9j 902,Gum Junior Tandenb 7-9
 • meridol-parodont-expert-tandenborstel

  meridol® Parodont Expert Tandenborstel

  € 4,23 -10% € 4,69
  Extra SoftReinigt 10 keer dieper* met minder druk*vs. klassieke tandenborstel met plat profiel
 • elgydium-tandenb-inter-active-hard

  Elgydium Tandenb Inter-active Hard

  € 4,45 -10% € 4,95
  De \&quot\&quotbestseller\&quot\&quot van de Elgydium tandenborstels, de ELGYDIUM interactive is voorzien van haartjes met 2 hoogtes: korte haartjes voor het glazuur, lange haartjes voor de interdentale ruimten en massage van het tandvlees.Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.De tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • Creation Lagoon Tandenborstel Soepel,Creation Lago

  Creation Lagoon Tandenborstel Soepel

  € 4,45 -10% € 4,95
  De ELGYDIUM CREATION LAGOON tandenborstel, gekenmerkt door zijn originele ontwerp, combineert zuivere esthetiek met tandpoetstechniek. Hij is zowel praktisch als esthetisch en kan horizontaal drogen.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.
 • parodontax-tandenborstel-soft

  Parodontax Tandenborstel Soft

  € 4,49 -10% € 4,99
  Parodontax Tandenborstel - helpt tandvleesproblemen voorkomen
 • Elgydium Baby Tandenborstel,Elgydium Baby Tandenbo

  Elgydium Baby Tandenborstel

  € 4,45 -10% € 4,95
  ELGYDIUM BABY 0 tot 2 jaar is een leertandenborstel voor peuters. Zijn ludiek design stimuleert kinderen om hun tanden te poetsen. Zijn perfect afgeronde haartjes respecteren de tanden en het tandvlees van jonge kinderen. Zijn kopbeschermer verzekert een optimale hygiëne.
 • Vitis Monotip Tandenborstel Implant 2703

  Vitis Monotip Tandenborstel Implant 2703

  € 5,40 -10% € 6,00
  Voor reiniging van solitair geplaatste tandheelkundige implantaten en implantaten met een stegconstructie...
 • elgydium-clinic-tandenb-7-100

  Elgydium Clinic Tandenb 7-100

  € 4,45 -10% € 4,95
  Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling! De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 7/100 zijn voorzien van de geavanceerde \&quot\&quotTynex\&quot\&quot technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.De ELGYDIUM CLINIC 7/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.
 • Elgydium Tandenb Diffusion Medium

  € 4,45 -10% € 4,95
  RELEASE beschikt over een innovatieve technologie (Anchor Free Tufting: implantatie zonder clip) die een totale vrijheid voor de configuratie van de haartjes biedt, en tegelijkertijd een perfecte afronding verzekert om de tanden en het tandvlees te respecteren. Werkelijk maatwerk voor uw mond voor het volledig en grondig poetsen, zelfs in ontoegankelijke zones.Driemaal per dag na de maaltijd de tanden poetsen met een tandpasta ontworpen voor bescherming tegen cariës, zoals ELGYDIUM BESCHERMING tegen cariës.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM bescherming tegen cariës te gebruiken.Aan de achterkant van de kop bevindt zich een tongschraper.Unieke configuratie van de haartjes om volledig en grondig de tanden te poetsen.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.
 • Elgydium Sensitive Tandenborstel,Elgydium Sensitiv

  Elgydium Sensitive Tandenborstel

  € 4,45 -10% € 4,95
  De ELGYDIUM SENSITIVE tandenborstel is een ultra-zachte borstel, met zijdeachtige haartjes, voor mensen met gevoelige tanden die pijnloos en doeltreffend tandenpoetsen vereisen. Hij heeft een steel met ergonomisch design voor een optimale grip.Innovatieve technologie: haartjes met spits uiteinde.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.Wij raden u aan om de tandenborstel ELGYDIUM SENSITIVE samen met de tandpasta ELGYDIUM gevoelige tanden te gebruiken
 • gum-tandenb-interspace-308