Nieuwste producten

Nieuwste producten

make-my-day-citroen-pdr-oplosbaar-1200g-debamake
  • make-my-day-citroen-pdr-oplosbaar-1200g-debamake

Make My Day Citroen Pdr Oplosbaar 1200g Deba

Make My Day Citroen Pdr Oplosbaar 1200g Deba

€ 24,50
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

4 afgestreken maatschepjes (= 60 g) in 500 ml water voor isotone energiedrank. Gebruik in porties verdeeld voor en tijdens de inspanning, in de wedstrijdpauze of zoals recuperatie na de wedstrijd.

Eigenschappen

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Omschrijving

MAKE MY DAY levert een isotone energierijke sportdrank, rijk aan verschillende koolhydraten. Is uitermate geschikt als energiebron tijdens langdurige inspanningen en in de wedstrijdpauze. De combinatie van de verschillende suikers zorgt voor energie op korte, middellange en lange termijn. De optimale combinatie van koolhydraten in deze isotone energiedrank zorgt ervoor dat deze zonder maagklachten kan gebruikt worden, met een uitstekende verdraagzaamheid. Bij inspanningen die elkaar opvolgen is het ook raadzaam om MAKE MY DAY binnen het uur na de inspanning te gebruiken. Make My Day Citroen Pdr Oplosbaar 1200g Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
M2F441D5C2


Nog 16 andere producten in deze categorie