Nieuwste producten

Nieuwste producten

Contactloze thermometer
€ 95,00 -10% € 105,55
Herbruikbare mondmaskers
€ 9,95 -10% € 11,05

Productenlijst per merk Elgydium

 • Elgydium Baby Tandenborstel,Elgydium Baby Tandenbo

  Elgydium Baby Tandenborstel

  € 4,45 -10% € 4,95
  ELGYDIUM BABY 0 tot 2 jaar is een leertandenborstel voor peuters. Zijn ludiek design stimuleert kinderen om hun tanden te poetsen. Zijn perfect afgeronde haartjes respecteren de tanden en het tandvlees van jonge kinderen. Zijn kopbeschermer verzekert een optimale hygiëne.
 • Elgydium Clinic Dental Floss Black 50m,Elgydium Cl

  Elgydium Clinic Dental Floss Black 50m

  € 4,45 -10% € 4,95
  Flosdraad: om de interdentale ruimten schoon te maken.Zwarte kleur: betere zichtbaarheid van de plakGeïmpregneerd met chloorhexidine.Gewaxt: verwond niet. Rafelt niet uit.Duw de draad tegen het oppervlak van een tand en maak een beweging van boven naar onder. Herhaal de beweging tegen de andere tand.
 • elgydium-clinic-tandenb-15-100

  Elgydium Clinic Tandenb 15-100

  € 4,45 -10% € 4,95
  Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling! De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 15/100 zijn voorzien van de geavanceerde \&quot\&quotTynex\&quot\&quot technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.Haartjes uit Tyrex met een diameter van 15/100e. Flexibele steel uit polypropyleen, materiaal dat compatibel is voor sterilisatie in de magnetron.De ELGYDIUM CLINIC 15/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.
 • elgydium-clinic-tandenb-20-100

  Elgydium Clinic Tandenb 20-100

  € 4,45 -10% € 4,95
  Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling!De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 20/100 zijn voorzien van de geavanceerde \&quot\&quotTynex\&quot\&quot technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.Haartjes uit Tyrex met een diameter van 20/100e. Flexibele steel uit polypropyleen, materiaal dat compatibel is voor sterilisatie in de magnetron.De ELGYDIUM CLINIC 20/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.
 • elgydium-clinic-tandenb-25-100

  Elgydium Clinic Tandenb 25-100

  € 4,45 -10% € 4,95
  Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling! De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 25/100 zijn voorzien van de geavanceerde \&quot\&quotTynex\&quot\&quot technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.Haartjes uit Tyrex met een diameter van 25/100e. Flexibele steel uit polypropyleen, materiaal dat compatibel is voor sterilisatie in de magnetron.De ELGYDIUM CLINIC 25/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.
 • elgydium-clinic-tandenb-7-100

  Elgydium Clinic Tandenb 7-100

  € 4,45 -10% € 4,95
  Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling! De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 7/100 zijn voorzien van de geavanceerde \&quot\&quotTynex\&quot\&quot technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.De ELGYDIUM CLINIC 7/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.
 • Elgydium Junior Bubble Tandp 7-12j Z/parab. 50ml,E

  Elgydium Junior Bubble Tandp 7-12j Z-parab 50ml

  € 3,55 -10% € 3,94
  Dagelijkse hygiëne van de tanden. Verbeterde bescherming van het tandglazuur tegen cariës vanaf de eerste volwassen tanden. Zachte en licht schurende reinigingsbasis voor het respecteren van het tandvlees en het tandglazuur.
 • Elgydium Kids Tandenborstel 2-6j

  € 4,45 -10% € 4,95
  De interdentale borsteltjes ELGYDIUM CLINIC zijn ontworpen om de tandplak die zich tussen de tanden heeft afgezet, op doeltreffende wijze te verwijderen. Omdat de interdentale ruimten niet allemaal dezelfde grootte hebben, zijn ze verkrijgbaar in zes maten die met zes kleuren worden geïdentificeerd.3 borsteltjes zijn op 1 enkel compact en gemakkelijk te gebruiken product verzameldDankzij een innovatief systeem combineert de ultradunne staaf (diameter 0,38 tot 0,6 mm) flexibiliteit en sterkte.Steel met een non-slip oppervlak die zorgt voor een uitstekende grip, ontwikkeld voor het bewaren en beschermen van de 3 borsteltjes na gebruik.Flexibiliteit tot 90° voor een makkelijk tandenpoetsenFijne strengenBeschermd door een transparante kap met stopper
 • Elgydium Kids Tandp 2-6j Rode Vrucht z-parab 50ml

  € 3,55 -10% € 3,94
  Dagelijkse hygiëne van de tanden. Verbeterde bescherming van het tandglazuur tegen cariës. Zachte en licht schurende reinigingsbasis voor het respecteren van het tandvlees en het tandglazuur.Aanbevolen voor kinderen van 2 tot 6 jaar (aangepaste fluoride dosering 500 ppm)Bij het poetsen na elke maaltijd, een hoeveelheid tandpasta met de grootte van een erwt op een zachte borstel van het type ELGYDIUM Kids of Monster aanbrengen. In het geval van inname van fluoride uit andere bronnen (water, zout, enz.), raadpleeg een tandarts of arts.Het beschermen van melktanden tegen cariës is essentieel voor gezonde volwassen tanden. Inderdaad, de gewoonten voor een goede mondhygiëne worden jong aangeleerd. De tandpasta ELGYDIUM KIDS rode vruchten is ontwikkeld voor een intense opname van fluor vanaf de eerste minuut van het poetsen. Zijn zachte reinigende basis respecteert het tandvlees en dunnere tandglazuur van de melktanden.INGREDIËNTEN: GEHYDROGENEERD ZETMEELHYDROLYSAAT. WATER (AQUA). SILICIUMDIOXIDE. BENZYL ALCOHOL. CELLULOSE GOM. CI 16185. SMAAKSTOF (AROMA). NICOTINYLALCOHOL HF. PEG-12. PEG-12 ALLYLETHER. PEG-12 DIMETHICONE. NATRIUMBENZOAAT. NATRIUMLAUROYLSARCOSINAAT. NATRIUMPROPIONAAT. NATRIUMSACHARINE. TETRANATRIUM EDTA.
 • Elgydium Sensitive Tandenborstel,Elgydium Sensitiv

  Elgydium Sensitive Tandenborstel

  € 4,45 -10% € 4,95
  De ELGYDIUM SENSITIVE tandenborstel is een ultra-zachte borstel, met zijdeachtige haartjes, voor mensen met gevoelige tanden die pijnloos en doeltreffend tandenpoetsen vereisen. Hij heeft een steel met ergonomisch design voor een optimale grip.Innovatieve technologie: haartjes met spits uiteinde.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.Wij raden u aan om de tandenborstel ELGYDIUM SENSITIVE samen met de tandpasta ELGYDIUM gevoelige tanden te gebruiken
 • Elgydium Tandenb Classic Hard

  € 4,45 -10% € 4,95
  Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.Elgydium tandenborstels hebben een ergonomische steel en harde haartjes.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM antiplak te gebruiken\&quot \&quotDe tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • elgydium-tandenb-classic-mediumelgydium-tandenb-c

  Elgydium Tandenb Classic Medium

  € 4,45 -10% € 4,95
  Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: mediumElgydium tandenborstels hebben een ergonomische steel en fijne haartjes.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM Antiplak te gebruiken. De tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • elgydium-tandenb-classic-soepelelgydium-tandenb-c

  Elgydium Tandenb Classic Soepel

  € 4,45 -10% € 4,95
  Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.Elgydium tandenborstels hebben een ergonomische steel en fijne haartjes.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM antiplak te gebruikenDe tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • Elgydium Tandenb Diffusion Medium

  € 4,45 -10% € 4,95
  RELEASE beschikt over een innovatieve technologie (Anchor Free Tufting: implantatie zonder clip) die een totale vrijheid voor de configuratie van de haartjes biedt, en tegelijkertijd een perfecte afronding verzekert om de tanden en het tandvlees te respecteren. Werkelijk maatwerk voor uw mond voor het volledig en grondig poetsen, zelfs in ontoegankelijke zones.Driemaal per dag na de maaltijd de tanden poetsen met een tandpasta ontworpen voor bescherming tegen cariës, zoals ELGYDIUM BESCHERMING tegen cariës.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM bescherming tegen cariës te gebruiken.Aan de achterkant van de kop bevindt zich een tongschraper.Unieke configuratie van de haartjes om volledig en grondig de tanden te poetsen.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.
 • Elgydium Tandenb Diffusion Soft

  € 4,45 -10% € 4,95
  RELEASE beschikt over een innovatieve technologie (Anchor Free Tufting: implantatie zonder clip) die een totale vrijheid voor de configuratie van de haartjes biedt, en tegelijkertijd een perfecte afronding verzekert om de tanden en het tandvlees te respecteren. Werkelijk maatwerk voor uw mond voor het volledig en grondig poetsen, zelfs in ontoegankelijke zones.Driemaal per dag na de maaltijd de tanden poetsen met een tandpasta ontworpen voor bescherming tegen cariës, zoals ELGYDIUM bescherming tegen cariës.Voor meer doeltreffendheid, raden wij u aan om de tandpasta ELGYDIUM bescherming tegen cariës te gebruiken.Aan de achterkant van de kop bevindt zich een tongschraper.Unieke configuratie van de haartjes om volledig en grondig de tanden te poetsen.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.
 • elgydium-tandenb-inter-active-hard

  Elgydium Tandenb Inter-active Hard

  € 4,45 -10% € 4,95
  De \&quot\&quotbestseller\&quot\&quot van de Elgydium tandenborstels, de ELGYDIUM interactive is voorzien van haartjes met 2 hoogtes: korte haartjes voor het glazuur, lange haartjes voor de interdentale ruimten en massage van het tandvlees.Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.De tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • Elgydium Tandenb Inter-active Med

  € 4,45 -10% € 4,95
  De \&quot\&quotbestseller\&quot\&quot van de Elgydium tandenborstels, de ELGYDIUM interactive is voorzien van haartjes met 2 hoogtes: korte haartjes voor het glazuur, lange haartjes voor de interdentale ruimten en massage van het tandvlees.Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.De tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • Elgydium Tandenb Inter-active Soft

  € 4,45 -10% € 4,95
  De \&quot\&quotbestseller\&quot\&quot van de Elgydium tandenborstels, de ELGYDIUM interactive is voorzien van haartjes met 2 hoogtes: korte haartjes voor het glazuur, lange haartjes voor de interdentale ruimten en massage van het tandvlees.Fijn afgeronde haartjes: om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneErgonomische steel: gebruiksgemak.De tijdloze tandenborstel met brede kop die gebruik maakt van de Elgydium techniek (Tynex-haartjes die borg staan voor een kwaliteit van haartjes die de tanden en het tandvlees niet traumatiseren).
 • Elgydium Tandenb Kids Monster

  € 4,45 -10% € 4,95
  ELGYDIUM KIDS MONSTER 2 tot 6 jaar is een tandenborstel met een kleine kop speciaal ontworpen voor kleine kaken. Zijn flexibele en fijn afgeronde haartjes zijn ontwikkeld om de tanden en het tandvlees te respecteren. De vorm van het uiteinde van de haartjes is concaaf om zich aan het ronde oppervlak van de melktanden aan te passen. Fijn afgeronde haartjes om de tanden en het tandvlees te respecteren.Kopbeschermer: optimale hygiëneSteel die aangepast is voor kinderen
 • elgydium-tandenb-witte-tanden-medium

  Elgydium Tandenb Witte Tanden Medium

  € 4,45 -10% € 4,95
  De ELGYDIUM WITHEID tandenborstel is een borstel die voorzien is van ultra-polijstende haartjes met microsferen (Microball System) voor een betere doeltreffendheid bij het witmaken met inachtneming van het glazuur. Voor stralend witte tanden.
 • Elgydium Tandgel Gevoelige Tanden Nf 75ml,Elgydium

  Elgydium Tandgel Gevoelige Tanden Nf 75ml

  € 4,45 -10% € 4,95
  Elgydium Gevoelige tanden tandpastagel helpt om de overgevoeligheid van het dentine bij consumptie van warm of koud, zuur of zoet voedsel te verminderen.Dagelijkse hygiëne. Bevordert de remineralisatie van het glazuur (1250 ppm F-). Zijn Fluorinol® verhoogt de weerstand tegen zuuraanvallen.Bij het poetsen na elke maaltijd met een zachte borstel. In het geval van inname van fluoride uit andere bronnen, raadpleeg een tandarts of arts.Tandpastagel ELGYDIUM Gevoelige tanden is zacht en weinig schurend en beschermt het bijzonder fragiel oppervlak van gevoelige tanden. Wanneer gebruikt bij het regelmatig poetsen, kan deze tandpastagel, die voor een groot deel bestaat uit oplosbare materialen, in de interdentale ruimten, de groeven en de rand tussen het tandvlees en de tanden doordringen.INGREDIËNTEN: GEHYDROGENEERD ZETMEEL HYDROLYSAAT. WATER (AQUA). SILICIUMDIOXIDE. NATRIUMLAURYLSULFAAT. SMAAKSTOF (AROMA). CI42051. CI 47005. BENZYL ALCOHOL. CELLULOSE GOM. CHLOORHEXIDINEDIGLUCONAAT. LIMONEEN. NICOTINYLALCOHOL HF. NATRIUMCARBONAAT. NATRIUMSACHARINE.
 • Elgydium Tandpasta Anti Plak 100g,Elgydium Tandpas

  Elgydium Tandpasta Anti Plak 100g

  € 4,45 -10% € 4,95
  Op basis van chloorhexidine, component erkend voor zijn zuiverende eigenschap, helpt dagelijks om in combinatie met het zorgvuldig poetsen van de tanden, de vorming van tandplak te voorkomen. Vanaf 3 weken laat het een vermindering van 50% van de tandplak toe.**Werkzaamheids- en verdraagzaamheidstest uitgevoerd onder tandheelkundige controle bij 42 personen gedurende 21 dagen.Gebruiksadvies: poets zorgvuldig de tanden en het tandvlees gedurende 3 minuten na elke maaltijd met een ELGYDIUM tandenborstel speciaal ontworpen om tandplak in de meest ontoegankelijke plaatsen te verwijderen. ELGYDIUM Elgydium antiplak zorgt ervoor dat de tanden en het tandvlees gezond blijven.Elgydium Antiplak helpt de vorming van tandplak en tandsteen die verantwoordelijk zijn voor cariës en gingivitis te voorkomen. De doeltreffendheid van Elgydium Antiplak op de tandplak is klinisch bewezen.INGREDIËNTEN:WATER (AQUA). CALCIUMCARBONAAT. GLYCERINE. SILICIUM. SILICIUMDIOXIDE. NATRIUMLAURYLSULFAAT. SMAAKSTOF (AROMA). CARRAGEEN. BENZYL ALCOHOL. CELLULOSE GOM. CHLOORHEXIDINEDIGLUCONAAT. LIMONEEN. METHYLPARABEEN. PROPYLPARABEEN. NATRIUMSACHARINE. TITANIUMDIOXIDE (CI 77891).