Nieuwste producten

Nieuwste producten

elteans-caps-60elteans-caps-60
  • elteans-caps-60elteans-caps-60

Elteans Caps 60

Elteans Caps 60

€ 28,30
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

ELTEANS is een voedingssupplement dat een combinatie van essentiële vetzuren levert voor een evenwichtige suppletie met omega 3- en omega 6-vetzuren.Omega 3- en omega 6-vetzuren vormen een wezenlijk onderdeel van de huidstructuur.

Symptomen

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen:? droge tot zeer droge huid-? droge huid als gevolg van het verouderen-? droge huid in de winterRESULTATEN? Helpt dehydratatie van de huid tegen te gaan ? Voedt de huid

Gebruik

Volwassenen: 4 capsules per dag gedurende 15 dagen, vervolgens 2 capsules per dag, in te nemen tijdens de maaltijden. Kuur van twee maanden, te herhalen.Kinderen van 3 tot 12 jaar: 2 capsules per dag gedurende 15 dagen, vervolgens 1 capsule per dag in een kuur van 2 maanden, 2 tot 3 keer per jaar te herhalen.Voor kinderen, het bovenste uiteinde van de capsule knippen of doorprikken met een schone naald. Op de capsule duwen en uw kind de inhoud laten doorslikken, rechtstreeks of gemengd met bijvoorbeeld groentepuree.Droog en koel bewaren op een donkere plek. Het omhulsel van de capsule van ELTEANS is ontwikkeld op basis van visgelatine, niet gebruiken in geval van bekende allergie voor vis of gelatine.

Compositie

Samenstelling - Per 2 capsulesZalmolie (16% omega 3-vetzuur) 400 mgBernagieolie (minstens 20% GLA) 340 mgMaceraat van soja en wortelen 80 mgNatuurlijke vitamine E 4 mg -&gt- % VNR* per 2 capsules 33%Bernagie :Bernagie (Borrago offinalis) is een vrij algemeen voorkomende, eenjarige plant, afkomstig uit Zuid- en Midden-Europa. Door de snelle groei (3 maanden) verstikt de plant concurrende planten, wat gebruik van fytosanitaire producten (insecticiden, onkruidverdelgers enz.) overbodig maakt. De bloei start in juni en de bloesem tooit de aarde met een mooie blauw/paarse kleur. De zaadjes vallen geleidelijk op de grond. Ze worden geoogst, gedroogd, geselecteerd en naar de molen gebracht voor olie-extractie door koude persing.Ingrediënten: Biologische zalmolie/antioxidantia: rozemarijnextract, mengsel van natuurlijke tocoferolen, bernagieolie, omhulsel: visgelatine, water, glycerol, soja-wortelolie, kleurstof: karamel E150d, antoxidant bewaarmiddel: natuurlijke tocoferolen. Elteans Caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Jaldes
M477257818

Datasheet

EAN
3401566360701


Nog 16 andere producten in deze categorie