equisetum-200-v-caps-120equisetum-200-v-caps-120
  • equisetum-200-v-caps-120equisetum-200-v-caps-120

Equisetum 200 V-caps 120

Equisetum 200 V-caps 120

€ 28,01
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Equisetum is een belangrijke bron van het mineraal Silicium. Silicium komt in het menselijk lichaam voornamelijk voor in het bindweefsel, zoals botten, kraakbeen, huid, haar, nagels en pezen. Het bevordert de aanmaak, het herstel en de elasticiteit van het bindweefsel door de synthese van collageen. Het bindweefsel bestaat namelijk uit specifieke cellen die een proteïnematrix van elastine en collageen maken. Daarnaast zijn deze cellen belangrijk voor de glycosaminoglycanen (zoals keratine, hyaluronzuur en chonroïtine). Silicium versterkt namelijk het netwerk van de glucosaminoglycanen. Naast zijn functie op het vlak van bindweefsel, botten, huid, haar en nagels heeft Silicium ook de capaciteit om zich te binden aan aluminium. Een opstapeling van aluminium in de hersenen kan namelijk leiden tot de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer.

Compositie

Equisetum arvense extract (5:1) 200 mgHeermoes - 2,5% silicium

Gebruik

Gebruik2 à 4 capsules per dag met wat water

Eigenschappen

  • bron van silicium
  • is een nebulisaatvorm
  • ondersteunt het bindweefsel, kraakbeen, botten, huid, haar, nagels en pezen.
Equisetum 200 V-caps 120 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
M125616CE9


Nog 16 andere producten in deze categorie