perles-de-peau-hyaluronauur-plus-coenzyme-q10-caps
  • perles-de-peau-hyaluronauur-plus-coenzyme-q10-caps

Perles De Peau Hyaluronauur plus Coenzyme Q10 Caps 30

Perles De Peau Hyaluronauur plus Coenzyme Q10 Caps 30

€ 42,15
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Met de leeftijd verliezen de cellen hun vermogen om zich te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol in de elasticiteit, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid. Op basis van deze vaststelling stellen de laboratoria Arkopharma Perles de Peau® voor : een oplossing die 150 mg hyaluronzuur en 30 mg co-enzym Q10 per dag levert. Hyaluronzuur en co-enzym Q10 zijn natuurlijk aanwezig in de huid.

Gebruik

Voedingssupplement. Bestemd voor volwassenen. - 1 capsule per dag innemen tijdens een maaltijd met een groot glas water (250 ml).

Compositie

Hyaluronzuur (natriumzout) - Vulstoffen : maltodextrine, calciumfosfaat ? Co-enzym Q10 - Antiklontermiddel : mono en diglyceriden van vetzuren. Omhulsel : Gelatine - Kleurstoffen : titaandioxide, Allura rood AC en briljantblauw FCF. Perles De Peau Hyaluronauur + Coenzyme Q10 Caps 30 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Arkopharma
ME96741E0F

Datasheet

EAN
3401551004856


Nog 11 andere producten in deze categorie