soria-viaurin-tabl-28-6298soria-viaurin-tabl-28-6
  • soria-viaurin-tabl-28-6298soria-viaurin-tabl-28-6

Soria Viaurin Tabl 28 6298

Soria Viaurin Tabl 28 6298

€ 0,00
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Vaccinium macrocarpon L. (Veenbes) is antibacterieel. Het inhibeert de aanhechting van bacteriën aan het epithelium, tast de bacteriewand aan en verzuurt de urine. Daarnaast heeft de veenbes ook ontstekingswerende, antioxidante en hypoglycemiërende eigenschappen.
Hibiscus sabdariffa L. (Roselle) is antibacterieel door de flavonoïden, organische zuren, anthocyanidinen en procyanidinen. Het verhindert de bacteriële aanhechting aan de epitheelcellen en verzuurt de urine. Bovendien heeft de plant ook een diuretische, spasmolytische, ontstekingswerende, schimmelwerende en hypocholesterolemiërende werking en ontgeurt het de urine. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Compositie

Droog extract van Hibiscus sabdariffa L. 200 mg, droog extract van Vaccinium macrocarpon Aiton 25 mg

Eigenschappen

Hibiscus en cranberry helpen een normale urinaire functie te behouden.

Symptomen

preventie en behandeling van urineweginfecties (cystitis, urethritis, prostatitis, etc.), chronische en hardnekkige urineweginfecties, preventie en behandeling van herhaaldelijke urineweginfecties bij kinderen, versterkt de effectiviteit van de antibioticabehandeling wat kan resulteren in verminderd gebruik van antibiotica, voorkomt antibioticaresistentie.
Soria
M9DFF3DB5A

Datasheet

EAN
8422947281076


Nog 16 andere producten in deze categorie