predictor-early-6-dagen-1
  • predictor-early-6-dagen-1

Predictor Early 6 Dagen 1

Predictor Early 6 Dagen 1

€ 14,35
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via info@apotheekdiest.be

Omschrijving

Predictor® Early kan het zwangerschapshormoon detecteren vanaf 6 dagen voordat uw menstruatie uitblijft.

Symptomen

Vroege zwangerschapstest waarmee reeds vanaf 6 dagen voor de menstruatie uitblijft getest kan worden.

Gebruik

Nadat u de instructies hebt gelezen en als u klaar bent om de test uit te voeren, verwijdert u de teststick uit de verpakking en verwijdert u de roze huls.Stap 1 : de test uitvoerenTest in uw urinestraal. Houd de teststick met het urineopnamestaafje naar beneden onder uw urinestraal gedurende slechts 5 seconden.Of vang een urinestraal op in een schoon, droog bekertje. Dompel het volledige urineopnamestaafje in de urine gedurende slechts 5 seconden.Tijdens de test mag u de teststick nooit met het urinestaafje naar boven houden.Stap 2: wacht 3 minutenPlaats de huls terug en leg de stick op een vlakke ondergrond met het testuitslagvenster naar boven. Wacht 3 minuten voordat u het resultaat afleest.Stap 3: lees uw resultaat afZwanger: twee rozen lijnen in het testuitslagvenster. Het is mogelijk dat één lijn aanzienlijk lichter gekleurd is dan de andere. Het betekent nog steeds dat het resultaat positief is.Niet zwanger: één roze lijn in het testuitslagvenster.Er moet altijd ten minste één lijn zichtbaar zijn. Als er geen lijn zichtbaar is, is de test niet goed verlopen en is het testresultaat ongeldig. Het urineopnamestaafje heeft misschien onvoldoende urine opgenomen. Herhaal de test met een nieuwe stick en volg de instructies goed op. Het resultaat moet zo snel mogelijk worden afgelezen nadat u 3 minuten hebt gewacht. Het resultaat mag na 10 minuten niet meer worden geïnterpreteerd.

Eigenschappen

  • De vroegste test: test vanaf 6 dagen voor het uitblijven van de menstruatie
  • Een zeer betrouwbare test: in de Laboratoriumstudies is Predictor® Early meer dan 99 % nauwkeurig vanaf de dag van de verwachte menstruatie.
Predictor
M204E4C244

Datasheet

EAN
5414963025621


Nog 7 andere producten in deze categorie