Nieuwste producten

Nieuwste producten

vista-zinc-smelttabl-50-plus-10-gratisvista-zinc
  • vista-zinc-smelttabl-50-plus-10-gratisvista-zinc

Vista Zinc Smelttabl 50 plus 10 Gratis

Vista Zinc Smelttabl 50 plus 10 Gratis

€ 9,94
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

1 smelttablet per dag of volgens het advies van uw arts of uw apotheker.Vista-Zinc wordt liefst \'s morgens voor of na het ontbijt ingenomen. Het smelttabletje onder de tong volledig laten smelten.Vista-Zinc mag gedurende enkele weken/ maanden gebruikt worden.

Eigenschappen

Vista-Zinc bevat geen lactose, geen gluten, geen suiker, geen zout, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties. Vista-Zinc bevat een zoetstof van natuurlijke oorsprong, de steviolglycosides uit de plant stevia.

Compositie

Ingrediënten: Vulstoffen: mannitol, cellulose microkristallijn- Mineraal: Zinkcitraat- Vitamine: Cholecalciferol- Emulgator: polyvinylpolypyrrolidon- Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat- Aroma: pepermunt- Antiklontermiddel: Siliciumdioxide- Zoetstoffen: Steviolglycosiden, sucralose.

Omschrijving

Vista-ZincZinc en vitamine D3 in sublinguale smelttabletten.Een smelttablet bevat 15 mg zink en 1000 ie (25 mcg) vitamine D3.WELKE ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN Vista-Zinc?Vista-Zinc bevat de 2 belangrijke nutriënten die tot de normale werking van het immuunsysteem bijdragen. Het grote voordeel van Vista-Zinc is de toediening onder de vorm van sublinguale smelttabletten. Het tabletje moet onder de tong geplaatst worden. Deze sublinguale zone van de mond is bijzonder rijk aan fijne bloedvaatjes die zink en vitamine D onmiddellijk in de bloedbaan gaan opnemen, zonder langs de spijsvertering te moeten langsgaan. Zodoende is de opname sneller en vollediger en ook onafhankelijk van de vertering. Bovendien is deze toedieningswijze niet belastend en zonder slikproblemen.HOE WERKT Vista-Zinc?Dankzij de toediening onder de vorm van een sublinguale smelttablet (= te laten smelten onder de tong), worden deze 2 belangrijke nutriënten bij iedereen goed opgenomen.WANNEER Vista-Zinc GEBRUIKEN ?Vista-Zinc wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte is aan zink en vitamine D, of wanneer de opname door het organisme verminderd is. Deze situaties kunnen in de volgende gevallen voorkomen:
  • In de winterperiode, of tijdens perioden met een verhoogd risico op luchtwegen infecties omdat zink en vitamine D de immuniteit ondersteunen. Bovendien is de natuurlijke aanmaak van vitamine D door de zon in de winter en zelfs in de lente veel te laag.
  • Bij personen met een lage weerstand omdat zink en vitamine D tot de normale werking van het immuunsysteem bijdragen.
  • Bij personen die aan chronische inflammatie van de darm, of aan glutenintolerantie lijden, of na een maagoperatie als behandeling van obesitas. In al deze situaties wordt de opname van deze nutriënten sterk verminderd.

Symptomen

Immuniteit / Weerstand Vista Zinc Smelttabl 50 + 10 Gratis is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Vista
M0F0C54978


Nog 11 andere producten in deze categorie