avene-couvrance-correctiepotlood-wenkbr-02-brown
  • avene-couvrance-correctiepotlood-wenkbr-02-brown

Avene Couvrance Correctiepotlood Wenkbr 02 Brown

Avene Couvrance Correctiepotlood Wenkbr 02 Brown

€ 20,50
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

  • Hertekent de wenkbrauwen en maakt ze tot een mooier geheel.
  • Zonder parfum, zonder bewaarmiddelen.

Eigenschappen

  • TWEE TINTEN : Blond en Bruin*om de kleur van de wenkbrauwen zo goed mogelijk te benaderen.
  • GEEFT EEN MOOIE, STRALENDE BLIK.
  • HOUDT GOED : water- en zweetbestendig, geeft niet af..
  • CAMOUFLEERT ONVOLMAAKTHEDEN NAUWKEURIG en op natuurlijke wijze dankzij het stiftje aan de ene kant en het borsteltje aan de andere kan.

    * Blond: CNK : 2446-128 Bruin: CNK : 2446-136

Gebruik

1- Bij ontbrekende wenkbrauwhaartjes zoekt u de 3 referentiepunten die u nodig heeft om de wenkbrauw te kunnen bijwerken : De aanzet van de wenkbrauw bevindt zich op een lijn die door de buitenkant van het neusgat en de binnenste ooghoek gaat. De bovenkant van de wenkbrauw bevindt zich op een lijn die door de buitenkant van het neusgat en de pupil gaat. Het einde van de wenkbrauw bevindt zich op een lijn die door de buitenkant van het neusgat en de buitenste ooghoek gaat.2- Bij onvolmaakte wenkbrauwen kiest u eerst een kleur die overeenstemt met de kleur van uw wenkbrauwen. In beide gevallen (ontbrekende wenkbrauwhaartjes of onvolmaakte wenkbrauwen) : Met het Correctiepotlood van onder naar boven kleine streepjes aanbrengen in de massa van de wenkbrauw of bij de aanzet van de wenkbrauwharen. Met het borsteltje laten vervagen om de kleur mooi te laten overgaan en op die manier een heel natuurlijk resultaat te verkrijgen. De stift van het potlood regelmatig aanscherpen met een geschikte puntenslijper.

Compositie

ETHYLHEXYL ISOSTEARATE. NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE. COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (CERA CARNAUBA). EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). CERESIN. KAOLIN. NYLON-12. PARAFFIN. MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL. May contain (+/-): IRON OXIDES (CI 77491) (CI 77492) (CI 77499). BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163). MICA. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Symptomen

  • Kan zonder probleem op onvolmaakte wenkbrauwen aangebracht worden : dunner wordende wenkbrauwen, uitvallende wenkbrauwhaartjes, littekens ...
  • Kan ook als eyeliner gebruikt worden voor een intense blik.

Gebruik

Breng het wenkbrauwpotlood aan door kleine streepjes te trekken. Begin hierbij aan de aanzet van het wenkbrauwhaartje richting de punt en ga met de groei van de haartjes mee. Breng hierna het make-upfixerende Mozaïekpoeder aan, zij het translucide of lumière, en verdeel de kleur gelijkmatig over de wimperhaartjes m.b.v. het borsteltje om tot een natuurlijk ogen resultaat te komen.

Omschrijving

Het Couvrance Bruin Wenkbrauwpotlood is perfect geschikt voor de gevoelige huid. Dunne of ongelijkmatige wenkbrauwen krijgen weer vorm en eventuele onvolkomenheden worden gecorrigeerd. Met dit potlood met hoge tolerantie en een zachte vervagende punt aan het andere uiteinde kunt u een lichte, precieze make-up creëren terwijl u de lijntjes vervaagt voor een ultiem natuurlijk effect. Een bruin wenkbrauwpotlood voor langhoudende water- en zweetbestendig kleurresultaten die niet afgeven.

Eigenschappen

? Dit zachte wenkbrauwpotlood met hoogtolerante formule is ideaal om dunne of onregelmatige wenkbrauwen OP TE VULLEN en BIJ TE TEKENEN. ? Om de mooi vormgegeven uitstraling op subtiele wijze en met totale precisie te VERSTERKEN. De lichte, \'bruine\' kleur sluit perfect aan bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwhaartjes.

Compositie

ETHYLHEXYL ISOSTEARATE. NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE. EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (CERA CARNAUBA). CERESIN. KAOLIN. NYLON-12. PARAFFIN. MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL. MAY CONTAIN (+/-) IRON OXIDES (CI 77491) (CI 77492) (CI 77499). MICA. BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)
M8B8D7AFEA

Datasheet

EAN
3282779155670


1 zelfde categorie product;