Nieuwste producten

Nieuwste producten

selenoprecise-tabl-90selenoprecise-tabl-90
  • selenoprecise-tabl-90selenoprecise-tabl-90

Selenoprecise Tabl 90

Selenoprecise Tabl 90

€ 16,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Compositie

samenstelling per tablet :Microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, siliciumdioxide, selenium-gist (SelenoPrecise®) selenium 100 µg, hypromellose, talk, magnesiumzouten van vetzuren, kleurstof titaandioxide.

Eigenschappen

Voor het immuunsysteem en het metabolismeHet gepatenteerde seleniumpreparaat van Pharma NordElk tablet bevat 100 µg van het uitvoerig gedocumenteerde seleniumgist SelenoPreciseVoor een normaal functionerend immuunsysteemAantoonbare, stabiele opneembaarheid van 89% voor elke productiepartijWordt gebruikt in de Deense/Zweedse/Engelse PRECISE-studieVoldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Symptomen

Voor het immuunsysteem en het metabolisme Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Omschrijving

Bevat 100 µg van het goed gedocumenteerde seleniumgist SelenoPrecise. Voor een normaal functionerend immuunsysteem. Selenoprecise Tabl 90 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
MC8F7D59EE

Datasheet

EAN
5707390120657


Nog 16 andere producten in deze categorie