Nieuwste producten

Nieuwste producten

astragalus-complex-v-caps-120-debaastragalus-comp
  • astragalus-complex-v-caps-120-debaastragalus-comp

Astragalus Complex V-caps 120 Deba

Astragalus Complex V-caps 120 Deba

€ 40,89
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

samenstelling per V-capsule :Astragalus membranaceus extract (wortel) 400mgUncaria tomentosa extract (cortex) 120 mg

Gebruik

2 tot 4 capsules per dag, met wat water innemen.

Omschrijving

Astragalus complex staat bekend om zijn effect om de immuniteit. Het is heel belangrijk bij virale aandoendingen. Het verbetert bovendien uw weerstand, conditie en uithoudingsvermogen. Astragalus complex heeft het voordeel van de combinatie met Uncaria tomentosa (link leggen) waardoor het een uitstekend supplement is tijdens de herfst-, winter- en lenteperiode om ons energiepeil hoog te houden en ons te ontdoen van alle toxiciteit.

Eigenschappen

Hypo allergeen. Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen Astragalus Complex V-caps 120 Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
M30529FDA9


Nog 16 andere producten in deze categorie