mannavital-kyolic-plus-co-enzym-q10-caps-60
  • mannavital-kyolic-plus-co-enzym-q10-caps-60

Mannavital Kyolic plus Co-enzym Q10 Caps 60

Mannavital Kyolic plus Co-enzym Q10 Caps 60

€ 29,68
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Dankzij gefermenteerde knoflook draagt KYOLIC + CO-ENZYM bij tot: de normale werking van het hart - de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte - de instandhouding van een normale leverfunctie - de normale werking van het immuunsysteemDoor knoflook aan een bijzonder, 20 maand durend en gecontroleerd fermentatieproces te onderwerpen, ontstaat een actief en geurloos voedingssupplement: KYOLIC Aged Garlic Extract®. KYOLIC + CO-ENZYM Q10 combineert de veelzijdige gezondheidsbevorderende werking van gefermenteerde knoflook aan een ander veelzijdig voedingssupplement: co-enzym Q10. Deze combinatie wordt in het bijzonder aanbevolen voor de drukwaarden.
  • bevat biologische knoflook, 20 maand gerijpt voor een extra sterke werking (KYOLIC AGED GARLIC EXTRACT®), waarvan de vaatbescherming zeer breed is onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek!
  • bevat co-enzym Q10 onder de vorm van door natuurlijke fermentatie verkregen ubiquinone
  • de werking van deze combinatie van KYOLIC met CO-ENZYM Q10 is wetenschappelijk onderzocht

Gebruik

2 capsules per dag, in te nemen met een glas water

Compositie

Actieve ingrediënten per capsule:
  • 600 mg Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT® (Allium sativum)
  • 100 mg Co-enzym Q10 (Ubiquinone)
Mannavital Kyolic + Co-enzym Q10 Caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Mannavital
M6DB81042A

Datasheet

EAN
5412339352098


Nog 16 andere producten in deze categorie