magnesium-actif-caps-100-x-600mg-debamagnesium-ac
  • magnesium-actif-caps-100-x-600mg-debamagnesium-ac

Magnesium Actif Caps 100 X 600mg Deba

Magnesium Actif Caps 100 X 600mg Deba

€ 24,99
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

Samenstelling per plantaardige capsule:Magnesiummalaat 600 mgwaarvan Elementair Magnesium 90 mg / 24 ADHmicrokristallijne cellulose (stabilisator), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling)

Gebruik

1 à 5 capsule(s) per dag, met wat water innemen.

Eigenschappen

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.Vrij van allergenen.Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Omschrijving

Magnesium Aktief bevat het ingrediënt Magnesiummalaat als actieve stof. Malaat is het zout uit appelzuur en is van nature rijkelijk aanwezig in onder meer appelen en andere fruitsoorten. Appelzuur is een van de stoffen die onderdeel uitmaken van de citroenzuurcyclus en is daardoor essentieel voor de vorming van ATP, de energiebron voor lichamelijke activiteit. Magnesium is een mineraal waarvan een groot deel aanwezig is in onze botten en spieren. Magnesium is, net zoals calcium, een elektrolyt. Een belangrijk signaal van een magnesiumtekort zijn spierkrampen.
Magnesium draagt bij tot:
? de vermindering van vermoeidheid en moeheid
? een goede elektrolytenbalans
? een normaal energieleverend metabolisme
? de normale werking van het zenuwstelsel
? de normale werking van de spieren
? een normale eiwitsynthese
? een normale psychologische functie
? de instandhouding van gezonde botten en tanden
Magnesium speelt ook een rol in het celdelingsproces. Magnesium Actif Caps 100 X 600mg Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Symptomen

Energie - Spieren - Botten - Sport - Stress
Debapharma
M5DE96B85C


Nog 16 andere producten in deze categorie