Nieuwste producten

Nieuwste producten

mannavital-kyolic-plus-lecithine-caps-75
  • mannavital-kyolic-plus-lecithine-caps-75

Mannavital Kyolic plus Lecithine Caps 75

Mannavital Kyolic plus Lecithine Caps 75

€ 11,38
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Kyolic + LecithineDankzij gefermenteerde knoflook draagt KYOLIC + LECITHINE bij tot: de normale werking van het hart - de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte - de instandhouding van een normale leverfunctie - de normale werking van het immuunsysteemKYOLIC + LECITHINE is de werkzame combinatie van gefermenteerde knoflook en sojalecithine. De brede gezondheidsbevorderende werking van KYOLIC op het hart en bloedvaten, cholesterolgehalte, leverfunctie en immuunsysteem wordt hierbij gekoppeld aan de gunstige werking van de bijzondere vetstof LECITHINE, dat door zijn gehalte aan choline bijdraagt tot een normale stofwisseling van vetten en het in standhouden van een normale leverfunctie.

Gebruik

2 (onderhoudsdosis) tot 4 (aanvangsdosis) capsules per dag

Compositie

Actieve ingrediënten per capsule:
  • 300 mg Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT®(Allium sativum)
  • 190 mg Sojalecithine (min. 4,4 mg choline)

Eigenschappen

Glutenvrij niet-gecertificeerdZonder suikertoevoegingLactosevrij Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 75 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Mannavital
M4E5987533

Datasheet

EAN
5412339260041 / 8712400525213


Nog 16 andere producten in deze categorie