lactil-gel-56
  • lactil-gel-56

Lactil Gel 56

Lactil Gel 56

€ 16,90
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

Venkel droogextract * 125 mgAnijs droogextract * 150 mgVulstoffen : rijstzemel extract*, concentraat van rijstkaf*, talk.*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Gebruik

GEBRUIKT :1 tot 2 capsules per dag, \'s morgens of \'s avonds, met een groot glas water.De capsules mogen tijdens de maaltijd worden ingenomen.CONSEIL ASSOCIE :Om het effect van Lactil te versterken, combineer het dan met BIOLYS venkel-anijs kruidenthee.Op basis van venkel en anijs, net zoals de Lactil-capsules, bevat deze kruidenthee daarnaast ook fenegriek, die de melkproductie eveneens ondersteunt.Voordeel : hij zorgt er ook voor dat het vochtgehalte van de moeder op peil blijft.

Eigenschappen

Venkel en anijs, waardevolle bondgenoten !Venkel en anijs ondersteunen de borstvoeding door de oestrogene en prolactine werking te ondersteunen, die nodig zijn voor de productie van moedermelk.Deze 2 aromatische planten helpen ook de baby om beter te verteren en stimuleren hem om te zuigen.

Gebruik

  • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
  • Niet toedienen aan kinderen beneden 12 jaar.
Tilman
MD02653019

Datasheet

EAN
5420024602748


Nog 9 andere producten in deze categorie