Nieuwste producten

Nieuwste producten

vitamine-b12-1000mcg-methylcobalamine-zuigtabl-100
  • vitamine-b12-1000mcg-methylcobalamine-zuigtabl-100

Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine Zuigtabl 100

Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine Zuigtabl 100

€ 12,90
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

Samenstelling per subliguale zuigtablet:Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg (40000% ADH)Mannitol (zoetstof), Xylitol (zoetstof), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Natuurlijk kersenaroma concentraat (smaakstof), Citroenzuur (antioxidant).

Gebruik

1 zuigtablet per dag, onder de tong laten smelten, of zoals voorgeschreven.

Omschrijving

B12 is net als foliumzuur een cofactor voor de vorming van hemoglobine en speelt dus een belangrijke rol bij de synthese van de rode bloedcellen (bloedopbouw). Daarnaast heeft B12 ook een belangrijke rol bij de aanmaak van energie uit vetten en proteïnen. Het grote voordeel is dat we onze B12 aanbieden in zijn actieve vorm: methylcobalamine. Cyanocobalamine (de niet actieve vorm van B12) moet in het lichaam eerst nog omgezet worden in zijn actieve vorm. Bij heel wat personen (veelal bij ouderen) gebeurt deze omzetting zeer moeilijk. Een goede werking van de maag, pancreas en dunne darm zijn noodzakelijk voor een goede opname. Belangrijk: personen die maagzuurremmers nemen hebben veelal een tekort aan vitamine B12. Deze medicatie zorgt voor een remming van de opname van Vitamine B12.

Eigenschappen

Dit product is vrij van allergenen.Bevat natuurlijk kersenaroma.Vegan - Vegetarisch Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine Zuigtabl 100 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Symptomen

Psychologisch systeem - Zenuwstelsel - Immuunsysteem - Rode bloedcellen - Vermoeidheid
Debapharma
MC3D5712A8


Nog 14 andere producten in deze categorie