Nieuwste producten

Nieuwste producten

grintax-tabl-60grintax-tabl-60
  • grintax-tabl-60grintax-tabl-60

Grintax Tabl 60

Grintax Tabl 60

€ 34,79
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

Vanaf de eerste signalen van professionele vermoeidheid, dagdagelijkse mentale en fysieke vermoeidheid*
  • Eleutherococcus draagt bij tot meer mentale en fysieke energie in geval van vermoeidheid en helpt de natuurlijke weerstand versterken.

Gebruik

1x/dag bij het ontbijt2 tablettenmin. 3 maanden voor optimaal effect

Compositie

Grintax®, een doordachte, unieke formule op basis van 4 natuurlijke bestanddelenSIBERISCHE GINSENGSiberische ginseng werkt ondersteunend bij een gebrek aan fysieke en mentale energie. Deze plant heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en helpt om lichamelijke vermoeidheid tegen te gaan.De actieve bestanddelen, de eleutherosiden, bezitten adaptogene eigenschappen die het aanpassingsvermogen van het lichaam ondersteunen.
  • Eleutherococcus senticosus helpt zowel de mentale als de fysieke gezondheid: draagt bij tot meer mentale, emotionele en fysieke energie-
  • Is een tonicum en geeft een versterkend gevoel-
  • Is rustgevend, een van de sleutels tot welzijn-
  • Ondersteunt het immuunsysteem en helpt de natuurlijke weerstand versterken.
MELOENEXTRACTEen beproefd meloenextract dat bijzonder rijk is aan superoxide dismutase of SOD.TAURINEEen aminozuurachtige stof die vaak gebruikt wordt door sporters.CASEINE HYDROLYSAATEén van de belangrijkste melkeiwitten. Het is makkelijk afbreekbaar in essentiële aminozuren, nodig voor de synthese van andere eiwitten. Grintax Tabl 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
M0961E2A1D


Nog 16 andere producten in deze categorie