ortis-toniven-express-monodosis-fl-7x15ml
  • ortis-toniven-express-monodosis-fl-7x15ml

Ortis Toniven Express Monodosis Fl 7x15ml

Ortis Toniven Express Monodosis Fl 7x15ml

€ 17,30
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

7 dagen ? op basis van hibiscus en rode wijnstok, om de bloedsomloop te ondersteunen en het gevoel van zware benen te verlichten.

Gebruik

één flesje per dag opdrinken tijdens het ontbijt, puur of verdund in een glas water. Indien nodig mag Toniven Express gedurende 2 tot 3 opeenvolgende weken worden genomen. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Compositie

granaatappelsap* (Punica granatum L.- 4,81 g/flesje), water, tapiocasiroop*, tarwesiroop*- droog extract van hibiscus* (Hibiscus sabdariffa L.- 375 mg/flesje), droog extract van rode wijnstok* (Vitis vinifera L. ? 360 mg/flesje), maltodextrine.Afkomstig van de biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. Ortis Toniven Express Monodosis Fl 7x15ml is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Ortis
M571A9B5B7

Datasheet

EAN
5411386885504


Nog 4 andere producten in deze categorie