Nieuwste producten

Nieuwste producten

sediplus-sleep-forte-comp-40sediplus-sleep-forte
  • sediplus-sleep-forte-comp-40sediplus-sleep-forte

Sediplus Sleep Forte Comp 40

Sediplus Sleep Forte Comp 40

€ 29,90
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

VOLWASSENEN : 1 tablet per dag, \'s avonds voor het slapen met een glas water in te nemen.De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden.Bewaren buiten het bereik van jonge kinderen.

Symptomen

Voor een natuurlijke kwalitatieve nachtrust.Om uitgerust te ontwaken.

Compositie

Sediplus Sleep Forte tabletten bevatten elk 350 mg valeriaanextract gestandaardiseerd op 0,8% aan valeriaanzuur (komt overeen met 2,8 mg valeriaanzuur per tablet)*, 100 mg eschscholzia extract gestandaardiseerd op 0,6 % aan alkaloïden (komt overeen met 0,6 mg alkaloïden per tablet) en 0,295 mg melatonine.*De kwaliteit en doeltreffendheid van valeriaanextract wordt gemeten aan de hand van de concentratie aan valeriaanzuur. Het extract is gestandaardiseerd op 0,8% of 2,8 mg valeriaanzuur per tablet Sediplus Sleep Forte. Dat toont de hoge kwaliteit aan van het gebruikte extract. Sediplus Sleep Forte Comp 40 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Sedinal
MDC544353C


Nog 16 andere producten in deze categorie