preop-drankje-aroma-citroen-flessen-4x200ml-preop
  • preop-drankje-aroma-citroen-flessen-4x200ml-preop

Preop Drankje Aroma Citroen Flessen 4x200ml

Preop Drankje Aroma Citroen Flessen 4x200ml

€ 7,31
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

preOp is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de preoperatieve dieetbehandeling van patie?nten met een geplande operatie.

Omschrijving

preOp is een preoperative voeding bij patiënten met een geplande operatie. Een heldere, niet koolzuurhoudende, isomolaire koolhydraatdrank met citroensmaak. Voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht. Voorafgaand aan een operatie wordt vaak geadviseerd dat patiënten nuchter moeten blijven. Het nuchterheidsbeleid schrijft voor dat een patiënt 2 uur nuchter gehouden dient te worden voor heldere dranken en 6 uur voor vast voedsel. preOp is een heldere, niet koolzuurhoudende, isomolaire koolhydraatdrank met citroensmaak. Bevat 0,5 kcal/ml. preOp is preoperative voeding bij patiënten met een geplande operatie. preOp is glutenvrij en laag in lactose. Bevat suikers en zoetstoffen.

Compositie

Water, dextrini-maltose, fructose, kaliumcitraat, natriumcitraat, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, zoetstoffen (acesulfaam-K, natriumsacharine).Water, dextrini-maltose, fructose, kaliumcitraat, natriumcitraat, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, zoetstoffen (acesulfaam-K, natriumsacharine).
Nutricia
MEC48F2664

Datasheet

EAN
8716900557736


Nog 16 andere producten in deze categorie