spycra-protect-silicon-adh-1500cmx-50cm-1spycra
  • spycra-protect-silicon-adh-1500cmx-50cm-1spycra

Spycra Protect Silicon Adh 150 0cmx 5 0cm 1

Spycra Protect Silicon Adh 150 0cmx 5 0cm 1

€ 50,32
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
​​
​​Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vraag raad aan uw huisarts of apotheker. In geval van bijwerkingen, neem contact op met uw huisarts. ​​
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Spycra Protect is een wondverband bestaande uit een ademende stof van duurzame Lycra® vezels, waarop een medische siliconen kleeflaag is aangebracht.

Het verband is beige van kleur, zijdezacht en uiterst elastisch. Daarnaast is Spycra Protect bi-elastisch (rekbaar in de lengte en in de breedte) en herpositioneerbaar met afgeronde hoeken voor een betere fixatie. Dit vermindert het negatieve effect van wrijving bij fragiele huid en de bijkomende huidletsels zoals blaarvorming.

De wijde poriënstructuur is luchtdoorlatend en laat het verdampen van transpiratie toe. Het verwijderen of herpositioneren is pijnloos en vermindert de kleefkracht nauwelijks. Spycra Protect kan direct aangebracht worden op zowel de intacte huid als op oppervlakkige wonden en blaren.
M1EAC10DCA

Datasheet

EAN
5414980289440