Nieuwste producten

Nieuwste producten

la-roche-posay-effaclar-schuimgel-zuiverend-200ml
  • la-roche-posay-effaclar-schuimgel-zuiverend-200ml

La Roche Posay Effaclar Schuimgel Zuiverend 200ml

La Roche Posay Effaclar Schuimgel Zuiverend 200ml

€ 18,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

Voor een vette en gevoelige huid

Omschrijving

Effaclar Zuiverende Gel +M is een milde, maar doeltreffende reiniging voor een vettige huid bij tieners en volwassenen, die de huid ontdoet van onzuiverheden en de pH-balans tegelijkertijd respecteert, nu verbeterd door de microbiome science. Deze frisse gelreiniger is ideaal voor een huid neigend naar acne. Het verwijdert vuil en talg van het huidoppervlak zonder diens delicate balans te verstoren. Na gebruik voelt het huidoppervlak heerlijk schoon aan. Bij regelmatig gebruik worden mee-eters en glans zichtbaar verminderd. Tip: gebruik Effaclar Zuiverende Gel ook eens als body wash.

Gebruik

Was eerst de handen en nagels goed. Meng vervolgens de dagelijkse reinigingsgel \'s ochtends en \'s avonds met lauw-warm water om de poriën goed te reinigen en laat het geheel schuimen in de handen. Breng daarna de reinigingsgel aan op het gezicht, beweeg in cirkels over de huid en masseer het product zachtjes in. Focus hierbij op de t-zone en de nek. Als laatste, spoel voorzichtig af met koud water om de poriën te sluiten en dep je gezicht droog met een schone handdoek.

Compositie

Water ? Sodium Laureth Sulfate ? Peg-8 ? Coco-Betaine ? Hexylene Glycol ? Sodium Chloride ? Peg-120 Methyl Glucose Dioleate ? Zinc Pca ? Sodium Hydroxide ? Citric Acid ? Sodium Benzoate ? Phenoxyethanol ? Caprylyl Glycol ? Parfum/Fragrance.
ME1D513071

Datasheet

EAN
3337872411083


Nog 16 andere producten in deze categorie