Nieuwste producten

Nieuwste producten

epitact-kussentjes-sport-s
  • epitact-kussentjes-sport-s

Epitact Kussentjes Sport S

Epitact Kussentjes Sport S

€ 41,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Branderig gevoel onderaan de voet, verhitte voetzool, pijn onderaan de voet, ?: dit zijn enkele termen die gebruikt worden door sporters om hun pijn onderaan de voet te beschrijven tijdens het wandelen (bijvoorbeeld tijdens een trektocht) of tijdens het beoefenen van een sport waarbij de voetzool sterk belast wordt (tennis, voetbal, rugby, handbal, basketbal, joggen, ?). Gelukkig bestaat er nu een voetzoolkussentje in siliconen dat de pijn onderaan de voet verlicht en perfect op zijn plaats blijft tijdens het sporten.

Gebruik

Deze beschermers worden op de blote huid aangebracht.? Trek de beschermer aan met het bevestigingslipje tussen de grote teen en de tweede teen.? De siliconen antislip stippen (binnenkant van het lipje) moeten in contact zijn met de huid en het siliconen maaswerk (buitenkant van het lipje) moet tegen de sok aan zitten.? Zorg dat de beschermer goed tegen de basis van de tenen aanzit zonder het lipje teveel uit te rekken.? Draag voor een optimale ondersteuning de beschermers niet met blote voeten maar met sokken eroverheen. Voor het gebruik geen hydraterende cosmeticaproducten aanbrengen.
M12303FE89

Datasheet

EAN
3660396007112


Nog 16 andere producten in deze categorie