Nieuwste producten

Nieuwste producten

resultz-antiluis-lotion-100mlresultz-antiluis-lot
  • resultz-antiluis-lotion-100mlresultz-antiluis-lot

Resultz antiluis lotion 100ML

Resultz antiluis lotion 100ML

€ 23,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Eigenschappen

  • Klinisch bewezen werkzaamheid in 5 minuten
  • Makkelijk verwijderbaar uit het haar
  • Geen pesticiden, geen resistentie
  • Geur- en kleurloos
  • Voor kinderen vanaf 6 maanden
  • Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding
Resultz Lotion heeft een efficiënte fysische werking en doodt luizen door het blokkeren van hun ademhaling en het oplossen van de waslaag die het skelet van de hoofdluis bedekt. Hierdoor maakt de luis geen schijn van kans en sterft deze een snelle dood. De unieke combinatie van Isopropylmyristaat en Cyclomethicone vertoont geen toxische effecten bij herhaald gebruik. Door de fysische werking treedt er bovendien geen resistentie op.

Compositie

Resultz Lotion is gebaseerd op de unieke werkzaamheid van 50% Isopropylmyristaat en 50% Cyclomethicone.

Symptomen

Resultz Lotion is een medisch hulpmiddel en werd ontwikkeld om hoofdluis en neten doeltreffend te behandelen. In combinatie met uitkammen biedt Resultz 100% doeltreffendheid in 1 behandeling.

Gebruik

Breng een voldoende hoeveelheid Resultz Lotion aan op droog haar. Verdeel deze hoeveelheid gelijkmatig over droog haar, van de haarwortels naar de haarpunten toe. Laat 5 minuten inwerken en spoel overvloedig met warm water. Kam daarna elke haarlok met de Resultz Luizenkam, apart verkrijgbaar. Deze luizenkam is voorzien van lange, fijne tanden om luizen en neten gemakkelijker te verwijderen. Was het haar vervolgens met een shampoo voor vet haar en spoel overvloedig met warm water. Indien nodig, herhaal deze toepassing na 7 dagen. Uitwendig gebruik. Bescherm de ogen en de kledij met behulp van een badhanddoek gedurende de volledige behandeling tot het spoelen van de haren. Bij accidentele inname, zo snel mogelijk uw arts raadplegen. Niet gebruiken bij besmetting van de wenkbrauwen of wimpers. Bij contact van het product met de ogen, overvloedig spoelen met water. Niet gebruiken bij over gevoeligheid aan één van de bestanddelen. Bij huiduitslag of tekenen van irritatie/overgevoeligheid, de behandeling onmiddellijk stopzetten.
Resultz
M9B3734417


Nog 4 andere producten in deze categorie