Nieuwste producten

Nieuwste producten

bio-carotenoid-complex-caps-30-debabio-carotenoid
  • bio-carotenoid-complex-caps-30-debabio-carotenoid

Bio-carotenoid Complex Caps 30 Deba

Bio-carotenoid Complex Caps 30 Deba

€ 21,90
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Carotenoïden zijn de pigmenten die groenten en fruit kleur geven. De belangrijkste carotenoïden zijn Natural Bèta-Caroteen, Luteïne, Lycopeen, Alfa-Caroteen, Cryptoxanthine en Zeaxanthine.
Natural Bèta-Caroteen, Alfa-Caroteen en Cryptoxanthine zijn bovendien Provitamine A-carotenoïden. Dit betekent dat het lichaam in staat is om naar behoefte Vitamine A aan te maken uit deze stoffen. Bio-carotenoïden worden ingezet bij terugkerende infecties van de luchtwegen en een slechte conditie van de slijmvliezen. Luteïne en Zeaxanthine zijn carotenoïden die in grote mate aanwezig zijn in het netvlies. Ze spelen dan ook een ondersteunende rol bij het gezichtsvermogen, meestal in combinatie met \'DHA-forte\'.

Gebruik

1 capsule per dag met de maaltijd.

Compositie

Samenstelling per plantaardige capsuleBèta-caroteen 7,21 mgLuteine 5 mgLycopeen 5 mgAlfa-caroteen 280 mcgCryptaxanthine 80 mcgZeaxanthine 41 mg

Eigenschappen

  • kan omgezet worden in vitamine A naar behoefte
  • doeltreffend bij infecties van luchtwegen
  • in combinatie met DHA-forte doeltreffend voor het netvlies
Bio-carotenoid Complex Caps 30 Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
MD4EA4C351


Nog 16 andere producten in deze categorie