dermatix-gel-silicone-tube-15gdermatix-gel-silico
  • dermatix-gel-silicone-tube-15gdermatix-gel-silico

Dermatix Gel Silicone Tube 15g

Dermatix Gel Silicone Tube 15g

€ 46,71
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Dermatix® vermindert de zichtbaarheid van bestaande littekens én voorkomt de ontwikkeling van nieuwe littekens.De werking van Dermatix® gel of pleisters is gebaseerd op een herstel van de vochtbalans, een herstructurering van de collageenvezels en een verminderde vorming van collageen.

Symptomen

Dermatix® wordt zowel bij volwassenen als kinderen gebruikt in de preventie en behandeling van hypertrofische littekens en keloïden (= woekering van littekenweefsel, littekengezwellen) die nog niet volledig uitgerijpt zijn.Het risico op deze littekens is het grootst na een chirurgische interventie, na een fysiek ongeval/trauma of bij brandwonden.Dermatix® gel wordt bij voorkeur gebruikt net nadat de wond genezen is en de huid weer gesloten is. Dermatix® gel kan ook gebruikt worden voor opvallende, rode, onrijpe littekens die nog aan het genezen zijn.

Gebruik

De gel wordt tweemaal per dag (\'s morgens en \'s avond) gedurende minimaal twee maanden in een dun laagje op een schone en droge huid aangebracht. Bij hardnekkige littekens kan een langere behandelingsduur nodig zijn.
Dermatix
MA79ED258B

Datasheet

EAN
5060035240609


Nog 7 andere producten in deze categorie