miradent-tandprotheseborstel-blauwmiradent-tandpr
  • miradent-tandprotheseborstel-blauwmiradent-tandpr

Miradent Tandprotheseborstel blauw

Miradent Tandprotheseborstel blauw

€ 6,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

Prothese borstel met ergonomisch gevormde handgreep.De Miradent protheseborstel is doordacht in elk detail!De grote ergonomisch gevormde handgreep vergemakkelijkt het reinigen van de prothese, vooral voor oudere mensen.De grote borstel is zeer geschikt voor het reinigen van het oppervlak van de prothese. Terwijl de kleinere, V-vormige borstel heel handig is voor moeilijk bereikbare plekjes aan de binnenkant van de prothese.

Omschrijving

Prothese borstel voor het reinigen van je kunstgebit met ergonomisch gevormde handgreep.Heb je moeite met het reinigen van je kunstgebit? De Protho Brush Deluxe van Miradent is een prothese borstel met ergonomisch gevormde handgreep. Voedselresten, bacteriën en aanslag hechten zich snel aan protheses. Daardoor kunnen plak en tandvleesaandoeningen optreden en kan het kaakbot beschadigd raken.
De grote borstel is zeer geschikt voor het reinigen van het oppervlak van de prothese. Terwijl de kleinere, V-vormige borstel heel handig is voor moeilijk bereikbare plekjes aan de binnenkant van de prothese.
Miradent
M9010DCCFD

Datasheet

EAN
4250107600245


Nog 5 andere producten in deze categorie