Nieuwste producten

Nieuwste producten

Skin Wash Black Pepper 100 ml

Skin Wash Black Pepper 100 ml

€ 14,95
Incl. BTW

Een heerlijke douche is de ultieme ontspanning. Met een plantaardige douchegel zorg je ervoor dat ook je huid van dit dagelijkse ritueel geniet.

Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Deze douchegel zonder zeep of detergenten maakt je huid schoon zonder haar uit te drogen. De volledig plantaardige formule schuimt veel minder dan synthetische varianten en dat is maar goed ook. Schuim is goed om bellen te blazen, maar niet om een belangrijk orgaan als je huid te reinigen. Wil je toch meer schuim? Doe dan 1 tot 3 pompjes douchegel op Liu’s Magic Sponge of Body Wonder Towel van RainPharma en geniet van een weldadig en natuurlijk schuimmomentje.

Deze douchegel bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Peper is één van de oudste en meest gewaardeerde specerijen ter wereld. De zwarte peperkorrels zoals wij ze kennen ontstaan door de onrijp geoogste rode bessen van de peperplant te drogen. De essentiële olie die door persing van de peperkorrels verkregen wordt, is verwarmend en stimulerend voor lichaam en geest. De warme geur heeft een pikante kruidige pepertoets en een ietwat bloemige frisse ondertoon. Dat maakt deze gelaagde en interessante geur geheimzinnig, maar tegelijk ook heel toegankelijk. Een ideale geur voor wie kou ervaart, zowel fysiek als emotioneel. Wil je de hele dag genieten van deze milde, huidvriendelijke formule? Je kan deze natuurlijke wasgel ook als handzeep gebruiken.

RP199


Nog 16 andere producten in deze categorie