Nieuwste producten

Nieuwste producten

Magic Hands

Magic Hands

€ 39,00
Incl. BTW

Aanrakingen hebben een troostend en geruststellend effect. Geen wonder dat een massage zoveel deugd doet. 

Inhoud

1 x Professional Massage Oil 100 ml    
1 x Essential Oil Lavender 5 ml    
1 x Essential Oil Eucalyptus 5 ml    
1 x Mixing bowl    
1 x Spoon

Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Deze professionele massageolie is ideaal voor ontspannende, verzorgende of sportmassages. Tegelijk is een massage met deze rijke olie een luxeverzorging die je huid satijnzacht maakt.

Doe een beetje massageolie in het mengkommetje, voeg een paar druppels essentiële olie toe en meng goed met de spatel. Wrijf je handen warm en je bent er helemaal klaar voor. Lavendel is ideaal voor een ontspannende massage, eucalyptus een pure zegen bij een pittige sportmassage.

Geurervaring

Alle RainPharma geuren zijn volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. De geur van bloeiende lavendeltoppen voert je mee naar de Provence. Met zijn zoete, kruidige karakter en ondertoon van bloemen en hout staat lavendel bekend om zijn rustgevende eigenschappen. De blaadjes en twijgjes van de eucalyptusboom hebben een sterke, kamferachtige geur. Het karakteristieke parfum werkt verfrissend en verkoelend.

RP012


Nog 16 andere producten in deze categorie