Nieuwste producten

Nieuwste producten

vagisan-moisturizing-cream-combi-cr-10g-plus-8-ovu
  • vagisan-moisturizing-cream-combi-cr-10g-plus-8-ovu

Vagisan Moisturizing Cream Combi Cr 10g plus 8 Ovules

Vagisan Moisturizing Cream Combi Cr 10g plus 8 Ovules

€ 23,27
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

De Vagisan Moisturising Cream Combi is een tweeledig product dat wordt aangeraden aan vrouwen die het gebruik van een inbrenghuls liever vermijden. Het bevat enerzijds een tube Vagisancrème, die dezelfde samenstelling en dezelfde voordelen heeft als de gewone versie van de Moisturising Cream. Het product komt eveneens tegemoet aan de verzuchting van vrouwen voor een hydraterend product voor de vagina in crèmevorm , dat bovendien hormonenvrij is.
Anderzijds bevat het ook de zachtsmeltende ovules tegen vaginale droogte. Deze vaginale ovule smelt door uw lichaamswarmte en verzorgt de binnenkant van de vagina. Zo kunt u de uitwendige intieme zone behandelen met de crème, terwijl u de inwendige hygiëne op peil houdt met de ovules.Dit product heeft een dubbele werking: het voorziet zowel de inwendige als de uitwendige intieme zone enerzijds van een hydraterend component en anderzijds van verzorgende lipiden, die de huid aangenaam soepel maken en de irritaties verlichten. Regelmatig gebruik kan bovendien irritaties en ontstekingen door droogte in en rondom de vagina helpen voorkomen.

Eigenschappen

Vagisan Moisturising Cream Combi
Gebruik Vagisan Moisturising Cream om uw uitwendige intieme zone te hydrateren en verzorgen, en uw inwendige zone met Vagisan Moisturising Cream Combi.Eigenschappen van Vagisan Moisturising Cream CombiOvules zien eruit als een vaginale zetpil, maar zijn uniek in hun soort. Eenmaal ingebracht, smelten ze door uw eigen lichaamswarmte en vormen ze een crème die uw vagina duurzaam verzorgt. Dit unieke verzorgingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die het gebruik van een crème met een inbrenghuls lastig vinden.Bovendien blijft door de toevoeging van een melkzuur-calciumlactaat-buffer de zuurtegraad van uw vagina steeds rond de pH-waarde van 4,5. Daardoor draagt Vagisan Moisturising Cream Combi bij tot het behoud van een gezonde intieme hygiëne.Eigenschappen van Vagisan Moisturising CreamDoordat Vagisan moisturising cream een crème is en geen waterige samenstelling (gel), bevat het naast een hydraterend component ook een verzorgend aandeel vetten. Zo verzacht de crème klachten van vaginale droogte (droogtegevoel, brandend gevoel, jeuk, lichte verwondingen en pijn tijdens de geslachtsgemeenschap), en dat terwijl het product volledig hormonenvrij is.

Gebruik

  • Vagisan Moisturising Cream Combi (vaginale ovules), die geschikt is voor inwendig gebruik zonder inbrenghuls
  • Vagisan Moisturising Cream voor de in- en uitwendige intieme zone
  • Dit product is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet alleen klachten van vaginale droogte vertonen (droogte, jeuk, branderig gevoel, pijn) aan de uitwendige intieme zone, maar ook in de vagina, en die daarnaast het gebruik van een inbrenghuls liever vermijden.
  • Een ovule aanbrengen in de schede doet u bij voorkeur dagelijks voor het slapengaan. Indien de klachten verminderen kunt u de gebruiksfrequentie reduceren. Het is aangeraden om tijdens het gebruik een inlegkruisje te dragen.
  • Voor de verzorging van de uitwendige intieme zone en de ingang van de vagina kan u Vagisan Moisturising Cream indien nodig meermaals per dag aanbrengen.
  • U kan het product ook gebruiken tijdens de zwangerschap en in de periode waarin borstvoeding wordt gegeven.
    Indien gewenst kan u de Moisturising Cream uit de tube ook voor geslachtsgemeenschap aanbrengen.

Compositie

Vagisan Moisturising Cream Combi - 8 ovules vaginauxLactate De Calcium, Alcool Cétéarylique, Glycérides D\'huile De Coco Hydrogénée, Acide Lactique, Stéarate De Glycéryle PEG-20, Carbomère De SodiumLe suppositoire vaginal ne contient pas d\'hormones ni de parfums ou conservateurs.Vagisan Moisturising Cream - 10 g crèmeEau, Alcool Benzylique, Alcool Cétéarylique, Palmitate De Cétyle, Acide Lactique, Octyldodécanol, Polysorbate 60, Lactate De Sodium, Stéarate de SorbitanLa crème ne contient pas d\'hormones ni de parfums ou conservateurs.Vagisan Moisturising Cream Combi est un dispositif médical.
M7EB510313

Datasheet

EAN
8002712023485


Nog 5 andere producten in deze categorie