Nieuwste producten

Nieuwste producten

peha-taft-classic-pf-nr-7-50-pr
  • peha-taft-classic-pf-nr-7-50-pr

Peha-taft Classic Pf Nr 7 50 Pr

Peha-taft Classic Pf Nr 7 50 Pr

€ 71,40
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Peha-taft® classic poedervrij. De klassieker. N° 7

Symptomen

De klassieker. De standaard voor precisiewerk Geschikt voor alle chirurgische ingrepen, met name operaties met een hoog risico op perforatie, als buitenste handschoen bij dubbele handschoenen (orthopedie, traumatologie, ongeval chirurgie) of bij hoogrisicopatiënten.

Gebruik

Geschikt voor alle chirurgische ingrepen, met name operaties met een hoog risico op perforatie, als buitenste handschoen bij dubbele handschoenen (orthopedie, traumatologie, ongeval chirurgie) of bij hoogrisicopatiënten.

Eigenschappen

Poedervrije operatiehandschoenen voor eenmalig gebruik van dun, bijzonder zacht latex, transaparant voor meer veiligheid. Peha-taft classic poedervrij is geschikt voor alle chirurgische ingrepen en de anatomische pasvorm voorkomt vermoeidheids-verschijnselen. Gemakkelijk aan te trekken door de polymeerbekleding aan de binnenzijde en een speciaal getextureerd oppervlak voor een uitstekend tastgevoel en een optimale veilige grip- zeer elastisch en scheurvast voor een zeer goede bescherming. Peha-taft classic powderfree is een medisch product dat voldoet aan Europese Norm EN 455 en een persoonlijk beschermingmiddel conform EN 374. Geschikt voor gebruik met cytostatica en chemicaliën. Geadviseerd als buitenste handschoen in combinatie met Peha-underglove latex. Bereikt een AQL niveau van 0,65.
Hartmann
M8D7936ADA

Datasheet

EAN
4052199306520


Nog 4 andere producten in deze categorie