puressentiel-pure-relax-roller-stress-12esolie5ml
  • puressentiel-pure-relax-roller-stress-12esolie5ml

Puressentiel Pure Relax Roller Stress 12es olie5ml

Puressentiel Pure Relax Roller Stress 12es olie5ml

€ 12,80
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

De 12 essentiële oliën van deze roller hebben kalmerende, rustgevende en ontspannende eigenschappen.Ze helpen de spanningen los te maken, het benauwde en zenuwachtige gevoel te kalmeren en het gevoel van morele uitputting te verzachten.Ze zijn zeer doeltreffend en werken door binnen te dringen in de huid. Hun lokaal vrijgestelde werkzame bestanddelen werken snel en doeltreffend.Puressentiel Stress wordt gebruikt van zodra u de minste stress, zenuwachtigheid of ergernis voelt of preventief op een stresserende situatie (examens, ?).

Symptomen

Bij zenuwspanningen.

Gebruik

Goed schudden vóór gebruik. Aanbrengen op de polsen, de slapen en de aders in de nek.Uw polsen tegen elkaar wrijven en het parfum van de essentiële oliën diep inademen telkens u zich gestresseerd voelt.

Compositie

Combinatie van 12 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):
  • Roomse kamille, Lavendel, Lavandin, Marjolein, Polei, Neroli, Sinaasappel, Bitter Orange, Wit sandelhout, Scharlei, Vetiver, Ylang-ylang.
Puressentiel Roller Stress 12 Ess Olie 5ml is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
MF9A2E2862

Datasheet

EAN
3401546259551


Nog 16 andere producten in deze categorie