Nieuwste producten

Nieuwste producten

l-glutathion-reduced-caps-60x150mg-debal-glutathi
  • l-glutathion-reduced-caps-60x150mg-debal-glutathi

l-glutathion Reduced Caps 60x150mg Deba

l-glutathion Reduced Caps 60x150mg Deba

€ 33,90
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

GSH-Reduced-L-Glutathion 150 mg

Gebruik

1 à 3 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Eigenschappen

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Omschrijving

l-Glutathion inactiveert vrije radicalen. Het vertraagt het verouderingsproces in het lichaam door de werking op vrije radicalen en versterkt de immunfunctie. Voor een hogere dosering zie ook L-glutathion 400 mgGlutathion (GSH, de \"G\" van glutathion, de SH voor de vrije thiolgroep), ook ?-L-glutamyl-L-cysteinylglycine is een tripeptide dat is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur. Glutathion komt bijna in alle cellen in een hoge concentratie voor en behoort tot de belangrijkste antioxidanten in het lichaam. Tegelijkertijd is de stof een reservevoorraad voor cysteïne.Glutathion is voor mensen geen essentieel nutriënt, omdat het kan worden aangemaakt uit de aminozuren glutaminezuur , cysteïne en glycine . Daarbij is het gehalte aan intracellulair cysteïne de bepalende factor voor de uiteindelijke hoeveelheid intracellulair glutathion. De biosynthese van glutathion vindt plaats in twee stappen, waarbij naast magnesium ook ATP voor de energievoorziening nodig isBevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. l-glutathion Reduced Caps 60x150mg Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
M4C23C1404

Datasheet

EAN
5425031060079


Nog 16 andere producten in deze categorie