nac-n-acetl-cyst-forte-caps-120-debanac-n-acet
  • nac-n-acetl-cyst-forte-caps-120-debanac-n-acet

Nac N-acet l Cyst Forte Caps 120 Deba

Nac N-acet l Cyst Forte Caps 120 Deba

€ 41,50
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

1 capsule per dag, met wat water (niet met melk innemen) of zoals voorgeschreven.

Eigenschappen

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Omschrijving

NAC (N-Acetyl-L-Cysteïne) kunnen we beschouwen als de geacetyleerde vorm van L-Cysteïne. Het is een belangrijke voorloper van L-Glutathion, omdatL-Glutathion bestaat uit de aminozuren L-Cysteïne, L-Glutaminezuur en L-Glycine. NAC wordt dan ook geadviseerd om het glutathiongehalte in het lichaam te verhogen. Hierdoor vervult NAC een belangrijke anti-oxidatieve en ontgiftende functie in het lichaam. Het fungeert bovendien als belangrijk antioxidant in de longen. Ook bij een hoog gebruik van paracetamol wordt NAC toegepast, omdat paracetamol het glutathiongehalte in het lichaam verlaagt. Verder kan NAC worden ingezet bij slijmproblemen in de luchtwegen, omdat het slijm helpt af te breken.Aan dit product is Selenium en Vitamine C toegevoegd om de omzetting naar glutathion te stimuleren.

Compositie

N-Acetyl-L-Cysteine600 mg Sélénium 25 mcg 45,5% ADH Vitamine C 180 mg 225% ADH Nac N-acet.l Cyst. Forte Caps 120 Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Debapharma
M33FE9E1E1

Datasheet

EAN
2100000046263


Nog 16 andere producten in deze categorie