Nieuwste producten

Nieuwste producten

longiderm-fluide-herstructurerend-gelaat-tube-50ml
  • longiderm-fluide-herstructurerend-gelaat-tube-50ml

Longiderm Fluide Herstructurerend Gelaat Tube 50ml

Longiderm Fluide Herstructurerend Gelaat Tube 50ml

€ 59,00
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Eigenschappen

Biedt een innoverende combinatie van ingrediënten met anti-aging effect op drie niveaus: Anti-glycatie, antioxidatie en anti-inflammatie. Versterkt het defensiemechanisme van de huid tegen huidveroudering voor een herstructurerend effect en een intense correctie van rimpels. Stelt de huid in staat haar comfort, uitstraling en zachtheid terug te vinden. Combineert gestabiliseerd Carnosine met een krachtig complex van Vitamines A, C & E teneinde de huid te beschermen tegen vrije radicalen en agressies veroorzaakt door glycatie en oxidatieve stress. Bevat Tsuga Canadensis extract, gekend om zijn antioxiderende en anti-inflammatoire eigenschappen, evenals Hydroxyprolisane, die het anti-aging effect van de formule versterkt. De combinatie van deze hoog-performante ingrediënten stimuleert de productie van collageenvezels, voor een meer jeugdige, soepele en gladde huid.

Gebruik

\'s morgens en \'s avonds aanbrengen. Een dagelijks gebruik voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
Zodanig samengesteld dat de kans op allergie minimaal is. Niet comedogeen. Uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen.
Longiderm
M851E5D7E1

Datasheet

EAN
8437008275093 / 8437008220260


Nog 16 andere producten in deze categorie