soria-intesreg-plus-14x10gsoria-intesreg-plus-14x
  • soria-intesreg-plus-14x10gsoria-intesreg-plus-14x

Soria Intesreg Plus 14x10g

Soria Intesreg Plus 14x10g

€ 34,75
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

a) Intesreg plus verbetert de aanvoer van voedingsstoffen naar de enterocyten (cellen van het epi-theel van de dunne darm) en de colonocyten (cellen van de darmwand) die samen instaan voor:- de vertering van voedsel. De enterocyten dragen bij tot de spijsvertering en de opname van de voedingsstoffen in de bloedsomloop. Ze zorgen ervoor dat enkel de moleculen die klein genoeg zijn, worden opgenomen. De slechts gedeeltelijk verteerde grotere moleculen worden door hen afgestoten en geëlimineerd. Ze staan dus in voor de kwaliteit van de spijsvertering en de opna-me van voedingsstoffen doorheen de darmwand.- de \"barrière\" functie van de darm. Het behoud van de integriteit van de darmwand is ontzet-tend belangrijk om de intrede van microben, allergenen, slecht verteerde stoffen en toxische stoffen in het bloed en het organisme te voorkomen. Intesreg plus beschermt ook de darm bij blootstelling aan stress.- de intestinale immuuncapaciteit. De darm is het belangrijkste immuniteitsorgaan in het lichaam (66% van de immunitaire cellen worden gevormd in de darm). Ze komen tussen in de lokale im-munitaire respons door de aanwezigheid van cellen die gespecialiseerd zijn in het vangen van an-tigenen in de darmlumen en door de productie van IgA. Deze beschermt de slijmvliezen van de darm tegen de aanhechting van bacteriën en virussen en produceert antilichamen die in heel het lichaam actief zijn.b) Bron van prebiotica:- vormen een voedingsbodem voor de intestinale flora van het fermentatie type- verhogen de aanmaak van korte keten vetzuren die de voornaamste voedingsstoffen zijn van de colonocyten en hun alteratie voorkomen.c) Bron van probiotica:- Intesreg plus bevat omhulde darmbacteriën die integraal de darm bereiken.- beschermen en behouden het evenwicht van de gunstige intestinale flora.- voorkomen de aanhechting van pathogene bacteriën en voorkomen de groei van pathogenen in de darm.- versterken de invloed van de darm op de weerstand.- verbeteren de fysiologie van de darm.

Compositie

Samenstelling:
Inuline 6419 mgL-glutamine 2000 mgVitamine B6 1,4 mg (100% RI)Streptococcus thermophilus 1,5 x 109 CFULactobacillus acidophilus 7,5 x 108 CFULactobacillus rhamnosus 7,5 x 108 CFULactobacillus casei 7,5 x 108 CFULactobacillus paracasei 7,5 x 108 CFULactobacillus plantarum 7,5 x 108 CFUBifidobacterium infantis 7,5 x 108 CFUBifidobacterium bifidum 7,5 x 108 CFUBifidobacterium longum 7,5 x 108 CFU Soria Intesreg Plus 14x10g is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Eigenschappen

Intesreg plus draagt bij tot de regeneratie van de darmflora.

Gebruik

1 zakje per dag oplossen in een glas water
Soria
M51F14D49G

Datasheet

EAN
8422947200084


Nog 16 andere producten in deze categorie