mannavital-opc-platinum-v-caps-60mannavital-opc-p
  • mannavital-opc-platinum-v-caps-60mannavital-opc-p

Mannavital Opc Platinum V-caps 60

Mannavital Opc Platinum V-caps 60

€ 19,85
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Draagt bij tot een vlotte circulatie - Draagt bij tot lichte en energieke benen, in geval van een zwaar en vermoeid gevoel - Draagt bij tot het behoud van een gezonde huid - Draagt bij tot de bescherming tegen vrije radicalen.Op voorwaarde dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen zoals in OPC PLATINUM, kunnen de OPC\'s of Oligomere procyaniden uit de zeedenschors tal van gunstige effecten vertonen. Vooral hun gunstige invloed op de algemene circulatie en in het bijzonder de verlichtende werking op zware, vermoeide benen is welkom. Verder oefenen OPC\'s door hun antioxiderende vermogen ook een interessante celbeschermende werking uit. Onder meer ter hoogte van de huid, waar vroegtijdige ouderdomsverschijnselen en de impact van de zon worden afgeremd.
  • bevat met OLIGOPIN® de allerbeste kwaliteit en een wetenschappelijk onderzocht extract van oligomere procyaniden
  • bevat min. 67 % van de \"korte\", goed opneembare en dus werkzame oligomere procyaniden
  • bevat min 43 % van de kortste mono- en dimeren
  • is vrij van de \"lange\" en onwerkzame tanninnes

Gebruik

1 (onderhoudsdosis) tot 3 (opbouwdosis) capsules per dag, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijden. In bijzondere omstandigheden tot 6 capsules per dag.

Compositie

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:
  • 50 mg Zeedenschorsextract (Pinus pinaster, OLIGOPIN®)
Mannavital Opc Platinum V-caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Mannavital
M4C55668B1

Datasheet

EAN
5412339103324


Nog 4 andere producten in deze categorie