miradent-infant-o-brush-baby-tandenborstel-roodmi
  • miradent-infant-o-brush-baby-tandenborstel-roodmi

Miradent Infant O Brush Baby Tandenborstel Rood

Miradent Infant O Brush Baby Tandenborstel Rood

€ 5,75
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

De eerste tandenborstel voor kinderen!Jong geleerd is oud gedaan? Dat geldt in het bijzonder voor gebitsverzorging. Met deze tandenborstel leren kinderen spelenderwijs hun tanden poetsen. Al vanaf 6 maanden kan de Infant-O-Brush aan de baby worden gegeven want het handvat is ook een bijtring.Door de ronde vorm kan de borstel niet worden ingeslikt, wat leren poetsen ook veilig maakt. De borstelharen zijn heel zacht, zodat het tandvlees niet beschadigd raakt.

Omschrijving

De allereerste babytandenborstel met bijtring.Jong geleerd is oud gedaan? Dat geldt in het bijzonder voor gebitsverzorging. Met deze tandenborstel leren kinderen spelenderwijs hun tanden poetsen. Al vanaf 6 maanden kan de Infant-O-Brush van Miradent aan de baby worden gegeven want het handvat is ook een bijtring.
100% veilig: Door de ronde vorm kan de borstel niet worden ingeslikt, wat leren poetsen nu ook veilig maakt. De borstelharen zijn heel zacht, zodat het tandvlees niet beschadigd raakt.
Miradent
MF1C561DFE

Datasheet

EAN
4250107600269


Nog 6 andere producten in deze categorie