Nieuwste producten

Nieuwste producten

rodizen-30-tablettenrodizen-30-tabletten
  • rodizen-30-tablettenrodizen-30-tabletten

Rodizen® 30 tabletten

Rodizen® 30 tabletten

€ 14,50
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
​​
​​Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vraag raad aan uw huisarts of apotheker. In geval van bijwerkingen, neem contact op met uw huisarts. ​​
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

Rodizen is een geneesmiddel voor gebruik bij de verlichting van mentale en fysieke symptomen van stress en overbelasting, zoals vermoeidheid, uitputting, prikkelbaarheid en spanningen U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.

Compositie

- De werkzame stof in dit geneesmiddel is: 200 mg gedroogde Rhodiola rosea wortelextract (1.5?5:1) (WS® 1375).Het extractiemiddel is 60% ethanol (g/g)- De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn: Microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Hypromellose, Stearinezuur, IJzer(III)oxide (E 172), Titaandioxide (E 171), Antischuim emulsie.

Gebruik

Rodizen is een filmomhulde tablet die oraal ingenomen dient te worden.Tenzij door uw arts anders is voorgeschreven, is de dagelijkse dosering van Rodizen als volgt:
  • Volwassen boven de 18 jaar, 2 tabletten per dag (1 tablet vóór het ontbijt en 1 tablet vóór de lunch)
De tabletten innemen met een glas water, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd.Neem Rodizen niet langer dan 6 maanden in.

Omschrijving

Rodizen is een geneesmiddel voor gebruik bij de verlichting van mentale en fysieke symptomen van stress en overbelasting, zoals vermoeidheid, uitputting, prikkelbaarheid en spanningen.
Vsm
MB35EE0C61

Datasheet

Bijsluiter
Raadpleeg hier de bijsluiter