sensifine-dermo-nettoyant-fl-pompe-400mlsensifine
  • sensifine-dermo-nettoyant-fl-pompe-400mlsensifine

Svr Sensifine Dermo-nettoyant Fl Pompe 400ml

Svr Sensifine Dermo-nettoyant Fl Pompe 400ml

€ 22,22
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

Met de vingertoppen aanbrengen, zachtjes inmasseren en vervolgens met een wattenschijfje deppen zonder te wrijven.Met of zonder spoelen.

Eigenschappen

Voor alle gevoelige, intolerante tot poly-allergische huid. Gezicht, ogen en lippen.Een ultra-minimalistische formule met 9 ingrediënten die alleen het essentiële bevat om doeltreffendheid en optimale tolerantie te combineren.Dermatologisch en oftalmologisch getest.Geschikt voor dragers van contactlenzen.

Symptomen

Intens verzachtende make-up remover voor gezicht, ogen en lippen.

Omschrijving

Een frisse, smeltende gel-crème die make-up verwijdert, reinigt en zelfs de meest gevoelige en intolerante huid kalmeert in één enkele stap, zonder wrijven. Met de vingertoppen of een wattenschijfje verwijdert het zelfs waterproof make-up en vermindert het trekkerig gevoel en ongemak. De huid is schoon, zacht en comfortabel.Formule verrijkt met Niacinamide en vochtinbrengende bestanddelen om de huidbarrière te kalmeren en te herstellen.

- 95%(1 ) : Verzacht de huid
- 86%(1 ) : Geeft een onmiddellijk gevoel van comfort(1) Gebruikstest SVR Sensifine Dermo-Cleanser bij 22 vrouwen, 21 dagen, % tevreden.

Compositie

INCI: LAB15.11/C.08 - INGREDI�NTEN (BEVAT) : AQUA (GEZUIVERD WATER), HEXYLDECYLSTEARAAT, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, 1,2-HEXAANDIOL, ACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT/AMMONIUM-VP-COPOLYMEER, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAANGOM.De ingrediëntenlijst kan worden gewijzigd, dus wij raden u aan de ingrediëntenlijst op het gekochte product te controleren.
SVR
MF6DBED0CE

Datasheet

EAN
3401360084063


Nog 16 andere producten in deze categorie