sensifine-dermo-nettoyant-fl-pompe-200mlsensifine
  • sensifine-dermo-nettoyant-fl-pompe-200mlsensifine

Svr Sensifine Dermo-nettoyant Fl Pompe 200ml

Svr Sensifine Dermo-nettoyant Fl Pompe 200ml

€ 17,07
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Compositie

INCI: LAB15.11/C.08 - INGREDIËNTEN (BEVAT) : AQUA (GEZUIVERD WATER), HEXYLDECYLSTEARAAT, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, 1,2-HEXAANDIOL, ACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT/AMMONIUM-VP-COPOLYMEER, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAANGOM.De ingrediëntenlijst kan worden gewijzigd, dus wij raden u aan de ingrediëntenlijst op het gekochte product te controleren.

Gebruik

Met de vingertoppen aanbrengen, zachtjes inmasseren en vervolgens met een wattenschijfje deppen zonder te wrijven.Met of zonder spoelen.

Omschrijving

Een frisse, smeltende gel-crème die make-up verwijdert, reinigt en zelfs de meest gevoelige en intolerante huid kalmeert in één enkele stap, zonder wrijven. Met de vingertoppen of een wattenschijfje verwijdert het zelfs waterproof make-up en vermindert het trekkerig gevoel en ongemak. De huid is schoon, zacht en comfortabel.Formule verrijkt met Niacinamide en vochtinbrengende bestanddelen om de huidbarrière te kalmeren en te herstellen.

- 95%(1 ) : Verzacht de huid
- 86%(1 ) : Geeft een onmiddellijk gevoel van comfort(1) Gebruikstest SVR Sensifine Dermo-Cleanser bij 22 vrouwen, 21 dagen, % tevreden.

Symptomen

Intens verzachtende make-up remover voor gezicht, ogen en lippen.

Eigenschappen

Voor alle gevoelige, intolerante tot poly-allergische huid. Gezicht, ogen en lippen.Een ultra-minimalistische formule met 9 ingrediënten die alleen het essentiële bevat om doeltreffendheid en optimale tolerantie te combineren.Dermatologisch en oftalmologisch getest.Geschikt voor dragers van contactlenzen.
SVR
MC21819674

Datasheet

EAN
3401360084070


Nog 16 andere producten in deze categorie