Nieuwste producten

Nieuwste producten

lierac-lumilogie-a-vlekken-gezicht-30mllierac-lum
  • lierac-lumilogie-a-vlekken-gezicht-30mllierac-lum

Lierac Lumilogie A-vlekken Gezicht 30ml

Lierac Lumilogie A-vlekken Gezicht 30ml

€ 58,00
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

LUMILOGIE DUBBEL DAG- & NACHTCONCENTRAATDubbel dag- & nachtconcentraat Corrigeert vlekkenINTENSIEVE DAG- & NACHTBEHANDELING DIE DE 3 SOORTEN VLEKKEN 24U/24 AANPAKT: beginnende vlekken ? zichtbare vlekken ? hardnekkige vlekkenLumilogie is geïnspireerd op een combinatie van de esthetische Led- en peelingtechnieken. Het gamma biedt een specifieke oplossing voor vlekken in elk stadium van hun ontwikkeling. Dubbel concentraat samengesteld uit 2 unieke formules, een voor overdag en een voor \'s nachts. Beide formules bevatten drie actieve bestanddelen om in te werken op de 3 soorten vlekken. Overdag worden ze aangevuld met een preventieve, verfraaiende, antioxiderende fluid. \'s Nachts is het tijd voor het superactieve peelingeffect van de onmiddellijk gladmakende gel-balsem. De textuur met frisse bloemengeur maakt de teint onmiddellijk egaler en homogener.

Gebruik

Het concentraat \'s ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen. Wanneer u zont ook een zonneproduct met SPF van het gamma Sunissime gebruiken.Het nachtconcentraat \'s avonds op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen.

Compositie

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.Dag- & nachtformules:
  • Hexyl R.: tegen opkomende vlekken. Remt de aanmaak van melanine af, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid.
  • Waterlelie: werkt in op zichtbare vlekken. Vermindert de aanmaak van melanine en blokkeert zijn migratie naar het huidoppervlak.
  • Extract van smalle weegbree: tegen hardnekkige vlekken. herstructureert het steunweefsel van de huid en bestrijdt zo de innesteling van melanine diep in de huid.
Specifieke dagformule met preventief effect:Concentraat van 2 vitaminen (E en B3) Antioxiderend & verhelderendSpecifieke nachtformule met peelingeffect:Concentraat van 7 hydroxizuren (glycol, salicyl, melk, pyruvine ? uit witte bloemen, citroen, appel en wijnsteen). Activeert de celvernieuwing intensief om de melanine aan het huidoppervlak te verwijderen.
Lierac
M2CDA79B74

Datasheet

EAN
3508240004446 / 3508240000141


Nog 16 andere producten in deze categorie