Nieuwste producten

Nieuwste producten

bio-marine-naturel-citroen-caps-120-x-500mg
  • bio-marine-naturel-citroen-caps-120-x-500mg

Bio-marine Naturel Citroen Caps 120x500mg

Bio-marine Naturel Citroen Caps 120x500mg

€ 15,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Natuurlijke visolie, rijk aan EPA en DHA, in vis-gelatine capsules.EPA en DHA zijn zeer belangrijke vetzuren, ze worden gebruikt bij de opbouw vancelmembranen, met name hersencellen, synapsen, netvlies, binnenoor en geslachtsklieren. Deze vetzuren komen voor in vette vis en kunnen gemaakt worden van lijnzaadolie of walnootolie. Helaas maken deze voedingsmiddelen geen deel uit van de eetgewoonten van veel mensen. Aanvulling met Bio-Marine Naturel kan dus voor veel mensen heel nuttig zijn.Bio-Marine Naturel wordt bij Pharma Nord zelfs geproduceerd uit visolie die oordeelkundig is gekozen vanwege zijn kwaliteiten. De zuiverheidscriteria van Pharma Nord gaan verder dan de Europese normen met betrekking tot de minimale aanwezigheid van zware metalen, pesticiden en peroxiden. Kiezen voor Bio-Marine Naturel is kiezen voor de beste kwaliteit.

Gebruik

2 tot 6 capsules per dag, tijdens of na de maaltijd in te nemen.

Compositie

NIEUW: Bio-Marine Naturel bevat per capsule 500 mg zuivere visolie. Deze kleine capsules zijn gemakkelijk in te slikken of op te kauwen.Bio-Marine Naturel visolie, evenals de vis-gelatine capsule werden gearomatiseerd met citroen. Dit zorgt voor een goede smaak en een goede verteerbaarheid.

Eigenschappen

Citroensmaak.Gemakkelijk in gebruik. Ook voor kinderen. Bio Marine Naturel Citroen Caps 120 X 500mg is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
M02CC02CFF

Datasheet

EAN
5707390120152


Nog 16 andere producten in deze categorie