Nieuwste producten

Nieuwste producten

new-nordic-ear-tone-gehoor-evenw-zenuwen-tabl-30
  • new-nordic-ear-tone-gehoor-evenw-zenuwen-tabl-30

New Nordic Ear Tone Gehoor Evenw Zenuwen Tabl 30

New Nordic Ear Tone Gehoor Evenw Zenuwen Tabl 30

€ 29,45
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Gebruik

Gebruik 1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Compositie

Ingrediënt Per 1 tablet % RI
  • Ginkgo biloba extract (Ginkgo biloba L.) gestandaardiseerd op 24% ginkgo flavonoglycosiden 80 mg
  • Franse maritieme pijnboomschors (Pinus pinaster) gestandaardiseerd op 40% proanthocyanidinen 125 mg
  • Magnesium 320 mg 85
*RI: Referentie-inname

Omschrijving

Ear Tone is een uniek tablet dat een ieder ondersteunt in het behoud van normaal horen¹. Horen is het vermogen om geluid waar te nemen via trillingen in het oor. Deze trillingen worden met zenuwprikkels verstuurd naar de hersenen. Als het gehoor om wat voor reden dan ook achteruit gaat, kan dit vervelend zijn voor jezelf en je omgeving. New Nordic Ear Tone Gehoor Evenw. Zenuwen Tabl 30 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
New Nordic
MF7113A961

Datasheet

EAN
5021807326037


Nog 16 andere producten in deze categorie