Nieuwste producten

Nieuwste producten

thermacare-kp-zelfwarmend-nek-schouder-pols-2ther
  • thermacare-kp-zelfwarmend-nek-schouder-pols-2ther

Thermacare Kp Zelfwarmend Nek-schouder-pols 2

Thermacare Kp Zelfwarmend Nek-schouder-pols 2

€ 12,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Symptomen

Verlichting van spier- en gewrichtspijn in de zone van de nek, de schouders en de polsen

Omschrijving

ThermaCare zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende en gerichte wijze spier- en gewrichtspijnen ten gevolge van spierspanningen, artrose, verrekkingen, spierstijfheid of verstuikingen.Geschikt voor zowel chronische als incidentele pijnen. Bevat geen actieve medicinale ingrediënten. ThermaCare zelfverwarmende kompressen bevatten warmte-elementen en bieden effectieve en langdurige pijnverlichting : *ThermaCare geeft tot 16 uur pijnverlichting: 8 uur tijdens het dragen en vervolgens 8 uur daarna. De pijnverlichting van de pols is niet geëvalueerd voor 16 uur. Zodra de verpakking geopend wordt, komen de elementen in aanraking met zuurstof waardoor ze warm worden. Dit zorgt voor langdurige therapeutische warmte die pijnverlichting geeft.

Compositie

Zelfverwarmende Kompressen o.b.v. Heat Cell Technology

Gebruik

Open de verpakking vlak voor gebruik. Plaats ThermaCare® op de pijnlijke zone en druk de zelfklevende kant stevig op de huid. Indien u 55 jaar of ouder bent, dient u het over een kledingstuk te dragen. Indien ThermaCare® op de pols gebruikt wordt, zorg dat de verwarmingscellen niet overlappen Niet gebruiken: Indien de warmte-elementen lekken en/of het kompres beschadigd of gescheurd is. In combinatie met crèmes tegen spierpijn, medicinale zalven of andere warmtebronnen. Op een beschadigde huid. Op delen van het lichaam die ongevoelig zijn voor warmte. Bij kneuzingen of zwellingen die in de afgelopen 48 uur zijn opgetreden. Op personen die het product zelf niet kunnen verwijderen zonder hulp van anderen of die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen. Bij kinderen onder 12 jaar. Niet langer dan 8 uur per dag. Buiten bereik van kinderen houden. Voor eenmalig gebruik.
Thermacare
M18497F2EA

Datasheet

EAN
3401060329693


Nog 16 andere producten in deze categorie