Nieuwste producten

Nieuwste producten

mannavital-darmoton-forte-caps-60
  • mannavital-darmoton-forte-caps-60

Mannavital Darmoton Forte Caps 60

Mannavital Darmoton Forte Caps 60

€ 9,99
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Met senna dat de transit bevordert en bijdraagt tot een normale darmfunctie - met berk dat de eliminatie van water en het afslanken bevordert - met anijs om darmkrampen te verlichten.Als de inname van vezels onvoldoende helpt of als te omslachtig wordt ervaren, dan kan een preparaat op basis van senna bijdragen tot een goede darmwerking. Om senna optimaal te laten werken en goed te verdragen zonder plotse aandrang, zit in DARMOTON FORTE ook een extract van het ontspannende anijszaad. Om naast de darmlediging ook de vochtbalans te ondersteunen en zo de afslanking te bevorderen, bevat DARMOTON FORTE ook extracten van berk en javathee. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met maagdarmaandoeningen.
  • bevat voor de darmtransit Senna alexandrina, gestandaardiseerd op 20 % hydroxy-anthraceenglycosiden, berekend als sennoside B
  • bevat anijs (Pimpinella anisum, 57,8 % trans-anethol) tegen plotse aandrang en krampen
  • bevat voor een goede vochtbalans berk (betula alba, 2% flavonoïden) en javathee (Orthosiphon aristatus, 6:1 droogextract)

Gebruik

Gebruik: 1 maal per dag 1 capsule met een glas water innemen, bij voorkeur na de avondmaaltijd. Niet gebruiken beneden de 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen.

Compositie

Actieve ingrediënten per capsule:
  • 90 mg Sennapeul (Senna alexandrina), gestandaardiseerd op 20 % hydroxyanthracenen
  • 75 mg Ruwe berk, blad (Betula pendula), gestandaardieerd op 2 % flavonoïden
  • 50 mg Anijsvrucht (Pimpinella anisum)
  • 50 mg Javaanse nierthee, blad (Orthosiphon aristatus)
Mannavital Darmoton Forte Caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Mannavital
MC2796F798

Datasheet

EAN
5412339100262


Nog 16 andere producten in deze categorie